![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rochia-i din perdea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu-i apretata, dar isi pastreaza forma bine, mai ales pentru un astfel de material. Si nici nu se boteste.
De fapt nu-i alba, e culoarea sampaniei (ciorapii la fel), e prima haina pe care-o port in culoarea asta. Ca-mi da mana acuma, blonda cum sunt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pai nu se supara Bia, ca de-aia pun fetele poze aici sa ne inspiram sau sa comentam ...right? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
mi-o veni si mie randu' in curand kalua esti blondica acum? ai pus si tu vo poza pe grup? (io vorbesc (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O sa pun si eu. Ca mai am nevoie si eu de cateva sugestii. Dra tot timpul aman sa fac poze de lene sa fac parada modei prin casa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
kalua, mie mi-a placut foarte mult combinatia. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar ... deh ... e chestie de gust ... eu nu pot sa vad sandale peste dres de culoarea piciorului, imi plac doar peste dres opac. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am vazut in prezentari si editoriale de moda si sandale bej peste dres opac negru si dupa parerea mea arata beton. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
O fii din perdea da e tare frumoasa. Asa ma enerveaza cei de la H&M ca nu au mag si in Brasov.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
misssn7, trebuie sa se gaseasca si in Brasov pe undeva hainute H&M, stiu ca la voi se gasesc o multime de lucruri frumoase de imbracat. In magazinele de confectii cu un aer mai comunist se gasesc de obicei lucruri fabricate in Romania pentru H&M si o gramada de alte branduri.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poate prin Universal desi ma indoiesc da o sa ma uit totusi, sunt o gramada de reprezentate care fac figuratie numai sa-si pastreze numele ca vanzare nu prea au ca au niste preturi d-alea o pereche de blugi peste 300 ron Lewis de ex., cand in America pot sa fie mai putin din jumate de pret in astea nici nu intru. E drept ca mi-am luat acum ceva ani o geaca de la Rossignol si a fost scumpa si acum o mai am in stare buna doar ca m-am plictisit de ea. Sunt multe magazine da si chinezime cu galeata. La adidasi ce sa mai zic cred ca numai made in China sunt toti si cu toate ca unii sunt scumpi, nu sunt cine stie ce.Mi-am luat niste adidasi acum vre-o 2 ani Adidas, vreau sa zic ca dupa 3 sapt imi cadeau bucati din talpa de i-am dus inapoi si nici n-au fost ieftini sa nu te apuce nervii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , mi-au dat banii inapoi da a trebuit iar sa-mi caut.
Cand ma duc sa-mi caut cizme de ex imi caut vre-o luna pana sa-mi gasesc ce vreau eu. Asa ca mi-e sila sa merg la cumparaturi acum tre sa-mi caut cizme. Zicea Diana ca si-a luat niste cizme faine, zi-mi si mie de unde sa ma uit si eu daca o fii mag din ala in Brasov si poate pui si o poza please.Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Pentru pantofi sport, iti spun cum fac eu, du-te la un magazin cu articole de munte, Himalaya de exemplu cred ca e si in Brasov. Eu imi petrec cea mai mare parte din sezonul rece in bocanci de munte (si de nevoie, pentru ca port 34,5 la picior si nu prea imi gasesc nimic de incaltat) si de cand am mai iesit din ei sunt socata de cat de incomozi sunt pantofii "normali". Nu te speria de preturi, fiindca merita banii, eu am bocanci de acum vreo 5 ani, purtati la greu si pe munte si in oras. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Thanks asgaard (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) mi-ai dat o idee buna, nu m-am gandit niciodata desi am luat in calcul si bocancii ca eu nu port tocuri si chestii elegante je m'en fiche( nu stiu daca am scris bine).O sa ma duc ca este Hymalaya.M-am uitat ieri la Metro niste avioane nimic nu mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Cu placere, miss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si sa te duci pe munte si pentru mine, nu stii cat te invidiez ca ai muntele aproape
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:35 AM |
|