![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si sa stii ca mergem aproape in fiec duminica si mie imi place tare mult sa merg, noroc ca m-am nimerit cu al meu sot ca si lui ii place, de fapt asa ne-am cunoscut, mergand in gasca pe munte. A mea fiica mai comenteaza cateodata ca a obosit dar de aia mergem.
Mie imi place mai mult la Poaina Tapului cum se vad muntii si padurea mi se pare mai salbatica ca la noi, dar cand nu avem asa mult timp mergem si in Poiana pe jos sau prin imprejurimi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, discutati pe la alte topice despre unde se gasesc nu stiu ce lucruri si cum e la munte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci de idei, dar faza cu botinele nu o pot aplica. NU-mi plac botinele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , am doar o pereche alba, si le ascund sub pantaloni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Da, din cite am vazut albul e greu d epurtat iarna. Mai ales nadragii albi... Am vazut 2 fete in oras ,cu pantaloni albi, si restul culorilor non - negre dar ceva nu mi-a placut. Mi -sau parut ciudate, nici nu stiu de ce. Orcium bine ca mi-ati atrs atentia sa nu apar ca snow -ehite... Tot googling am dat peste un video cu ceva prezentatore de peste ocean care a aparut in pantaloni albi after labour day si vezi doamne au sarit toate telespecatoterle de fund. Aici se pun doar poze sau se poate si discuta?[quote name='kalua' date='Oct 5 2007, 03:12 PM' post='122999'] Ce am vazut trecand rapid prin oras: cizme mov, mi-au placut, dar nu aveau chiar nici un pic de toc. Parca chiar un pic mi-ar fi placut, ca as vrea sa le port cu fusta .... Orcium acum sunt foarta atasata de bluzele lungi a la anii 80....in sfarsit ceva lejer si usor de purtat dar care arata si foarta feminin. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bubulina, dar exista topicuri cu unde gasesc una, cu ce sa asortez/combin ceva samd. Topicul asta e de fapt pentru discutii pe margina outfiturilor postate. Nu zice nimeni nimic daca se mai discuta si despre altceva, marginal, dar in mare e urman "firul" temei date. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rochitica h&m made in Romania
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/081007.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Foarte frumoasa rochita, kalua, imi plac mult si culorile ! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
very very nice...asa dupa corp si dupa outfit in poza asta ai 20 de ani! I love it!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu si eu celor spuse de fete, mai sus!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai bag si eu un h&m, ca deh, tot se poarta. Cam rochia asta am gasit-o nou-venita in colectia sterpelita de pe aici. Mi-ar fi placut niste pantofi cu bot rotund, insa nu am si pana atunci fac uz de ce am, bag asorteu la culoarea metalica a camasii, cam atat. Machiajul, dincolo.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03644ccc.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:53 AM |
|