IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
Master of Norule...
post Oct 5 2007, 03:52 PM
Post #491

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si sa stii ca mergem aproape in fiec duminica si mie imi place tare mult sa merg, noroc ca m-am nimerit cu al meu sot ca si lui ii place, de fapt asa ne-am cunoscut, mergand in gasca pe munte. A mea fiica mai comenteaza cateodata ca a obosit dar de aia mergem.
Mie imi place mai mult la Poaina Tapului cum se vad muntii si padurea mi se pare mai salbatica ca la noi, dar cand nu avem asa mult timp mergem si in Poiana pe jos sau prin imprejurimi.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 5 2007, 05:12 PM
Post #492

Musafir

Bre, discutati pe la alte topice despre unde se gasesc nu stiu ce lucruri si cum e la munte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bubulina
post Oct 6 2007, 05:48 PM
Post #493

Musafir

Merci de idei, dar faza cu botinele nu o pot aplica. NU-mi plac botinele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , am doar o pereche alba, si le ascund sub pantaloni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Da, din cite am vazut albul e greu d epurtat iarna. Mai ales nadragii albi... Am vazut 2 fete in oras ,cu pantaloni albi, si restul culorilor non - negre dar ceva nu mi-a placut. Mi -sau parut ciudate, nici nu stiu de ce. Orcium bine ca mi-ati atrs atentia sa nu apar ca snow -ehite... Tot googling am dat peste un video cu ceva prezentatore de peste ocean care a aparut in pantaloni albi after labour day si vezi doamne au sarit toate telespecatoterle de fund.

Aici se pun doar poze sau se poate si discuta?[quote name='kalua' date='Oct 5 2007, 03:12 PM' post='122999']

Ce am vazut trecand rapid prin oras: cizme mov, mi-au placut, dar nu aveau chiar nici un pic de toc. Parca chiar un pic mi-ar fi placut, ca as vrea sa le port cu fusta ....
Orcium acum sunt foarta atasata de bluzele lungi a la anii 80....in sfarsit ceva lejer si usor de purtat dar care arata si foarta feminin.

+Quote Post
kalua
post Oct 6 2007, 09:47 PM
Post #494

Musafir

Bubulina, dar exista topicuri cu unde gasesc una, cu ce sa asortez/combin ceva samd. Topicul asta e de fapt pentru discutii pe margina outfiturilor postate. Nu zice nimeni nimic daca se mai discuta si despre altceva, marginal, dar in mare e urman "firul" temei date. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 8 2007, 02:09 PM
Post #495

Musafir

Rochitica h&m made in Romania
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/081007.jpg)

+Quote Post
asgaard
post Oct 8 2007, 02:14 PM
Post #496

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Foarte frumoasa rochita, kalua, imi plac mult si culorile ! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
geoo
post Oct 8 2007, 02:18 PM
Post #497

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Superba rochita! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 8 2007, 02:30 PM
Post #498

Musafir

very very nice...asa dupa corp si dupa outfit in poza asta ai 20 de ani! I love it!

+Quote Post
roxanica10
post Oct 8 2007, 02:32 PM
Post #499

Musafir

Subscriu si eu celor spuse de fete, mai sus!

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 05:27 PM
Post #500

Musafir

Mai bag si eu un h&m, ca deh, tot se poarta. Cam rochia asta am gasit-o nou-venita in colectia sterpelita de pe aici. Mi-ar fi placut niste pantofi cu bot rotund, insa nu am si pana atunci fac uz de ce am, bag asorteu la culoarea metalica a camasii, cam atat. Machiajul, dincolo.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03644ccc.jpg)

+Quote Post

139 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 10:53 AM