IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
geoo
post Oct 9 2007, 05:29 PM
Post #501

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Tinuta e ireprosabila!!!!!!
Ai dreptate ... niste pantofi cu botul rotund completau perfect! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Oct 9 2007, 05:38 PM
Post #502

Musafir

Tinuta asta iti subliniaza f bine silueta. Imi place si lungimea rochiei.

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 06:23 PM
Post #503

Musafir

Mie-mi place totul, inclusiv pantofii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , mai putin colantii. Mi se pare o tinuta tredy business la care nu se prea potrivesc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 06:38 PM
Post #504

Musafir

Mai, mi-am pus initial ciorapi, dar eram asa de neagra de ziceai ca am duc la priveghi si contrastau ciorapii nu tocmai placut cu pantofii. Mai aveam cul. pielii insa nu se potriveau asa ca m-am decis pe astia. Au si un pic de model insa nu se vede. In final m-au scrutat colegele de munca nu tocmai in voga de parca ar fi spus, ca de obicei, ce i-o mai casunat si la asta azi. Diversific mereu sa nu intru in monotonie, ca si asa raceala care a dat peste mine si starea de spirit nu tocmai de bine m-au tras in jos zilele astea.

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 06:54 PM
Post #505

Musafir

Da, bre, asa-i bun, ca la priveghi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar las' ca se strica ea, vremea, si n-o sa-ti mai vina oricum sa umbli fara ciorapi.
Poti sa-ti pui alta data un lant mai lung cu medalion mai marisor, pentru diversificare.

Ciobirla (oare intelege cineva ce vreau sa spun cu cuvantul asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) - cam asa pronuntau arabii) era acolo sau ai pus-o tu?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Oct 9 2007, 06:56 PM
Post #506

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Mie-mi place (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Moaa ce ma mai bufneste rasul inchipuindu-mi-le pe babele din cancelarie schimband fete-fete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Meg
post Oct 9 2007, 07:23 PM
Post #507

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

eu mi-i inchipui pe elevi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
imi place shoparla care-ti umbla pe brutica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 07:27 PM
Post #508

Musafir

Soparla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am pus-o eu, e de argint cu marcasite; e pusa exact pe catarama de la cureaua de material a rochiei.
Accesoriile sunt un set de swarovski la care eu tin foarte mult, le-am pus sa scot tinuta din monocrom.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/pinkbrajwz.jpg)

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 08:11 PM
Post #509

Musafir

Foarte misto!

+Quote Post
bubulina
post Oct 9 2007, 10:23 PM
Post #510

Musafir

Imi place rochia. Bine ca s-au gandit sa fac si altfel de rochii decit atarnarete si din alea gen de femei insarcinate. Mie nu mi se potriveau, dar modelul asta e genul pe care imi permit sa -l port. Si sa speram ca si materialul e ok, desi nu sunt vreo pretentioasa, dar ultima data am fost dezamagita.
Imi place totul pana la colanti si pantofi.
Soparla e o brosa pana la urma? Vreau si eu sa fixez una asa....eu am cumparat o curea pt my little black dresses, dar ma gindesc sa -mi fac rost de o curea / funda de satin....cand ajung in ro. In fine o sa ma mut pe un alt topic pt asta.

+Quote Post

139 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 04:58 PM