![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mooooaaa deci ai fost pana la urma duminica in piata vietii?? Si ai mai gasit si rochia asta misto? Mie cum de mi-a scapat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eh....oricum am prea multe rochii pe care nu le port. Dar e foarte foarte misto, sa o porti cu placere. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Foarte faina rochia mergeau niste ciorapi gri si se potriveau si cu pantofii.Nici mie nu-mi place cum vine cu colantii( e doar o parare) se potriveau mai bine ciorapi. Soparla aia e tare faina, mai atenueaza din serozitatea tinutei.
Nu conteaza ce zic profele, conteaza sa te simti tu bine in hainele care le porti, ceea ce se si intampla (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
lume lume
azi imi recuperez laptopul din zona crepusculara si am sa particip si eu la parada modei. ar fi cazul. right? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
wow,walpu si de data aceasta mai lasat fara cuvinte.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
maleta cumparata ieri nu stiu cat de bine se vede culoarea si forma ... marturisesc: e complicat sa-ti faci poza singura ... nu stiu daca reusesc sa ma imbarc in trebusoara asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
oricum genul asta de bluzite imi plac foarte tare, merg si la fusta si la pantalon fara probleme, daca ar fi mai largute nu mi-ar place no, hai sa `ne radem` una (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2578a.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2577a.jpg) pe gat e inaltuta si sta foarte mulata (nu incomod) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2575a.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Wow...Cleo ce talie ai!
Yummy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu la maleta nu ma pot uita, imi sare altceva in ochi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ceva muuult mai misto decat maleta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu am dintr-astea, intra la categoria basics, trebuie multe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si le port de obicei cu ceva pe deasupra (o atarnareata, o vesta), fara (sau doar cu lant si medalion) mi se par plictisitoare. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci tu, care esti, faci prajiturile si mancarurile alea de plutesc cu barca prin casa de atatea bale? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nah, eu nu cred! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ai un superior formidabil de frumos conturat. Mai, sa fie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa imi caut si eu asa ceva insa ma indoiesc ca imi voi gasi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mie imi plac si din punctul de vedere al confortului pe care-l ofera si ca tin de cald. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
imi place cum iti vine maleta,iti pune sanii si talia in valoare
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va zisei io ca radem una
kalua daca-mi fac poze singura se umple aparatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... nu mai incape si maleta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... am in destul de multe culori, iarna imi place sa port ceva pe gat, sa m-ascund de frig vara-s decoltata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uite asta-i magazinul meu preferat , stiu ca nu-i in Romania dar asa ca idei de `cu ce sa ma mai imbrac?`puteti sa aruncati o privire Ieri am vazut niste pulovarase tare dragute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu un decolteu mai adanc dar foarte chic (pe site sunt numite wooly vneck pullover ..n-am reusit sa va dau link direct) au in toate culorile insa sunt din lana (merinos) si desi ar merge cu vreun maieut pe dedesubt cred ca in 5 minute m-as scarpina peste tot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...o sa probez cu o bluza cu maneca lunga. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:49 PM |
|