IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
angeldust
post Oct 9 2007, 11:22 PM
Post #511

Musafir

Mooooaaa deci ai fost pana la urma duminica in piata vietii?? Si ai mai gasit si rochia asta misto? Mie cum de mi-a scapat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eh....oricum am prea multe rochii pe care nu le port. Dar e foarte foarte misto, sa o porti cu placere.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 10 2007, 09:42 AM
Post #512

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Foarte faina rochia mergeau niste ciorapi gri si se potriveau si cu pantofii.Nici mie nu-mi place cum vine cu colantii( e doar o parare) se potriveau mai bine ciorapi. Soparla aia e tare faina, mai atenueaza din serozitatea tinutei.
Nu conteaza ce zic profele, conteaza sa te simti tu bine in hainele care le porti, ceea ce se si intampla (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Cleo
post Oct 10 2007, 06:02 PM
Post #513

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

lume lume
azi imi recuperez laptopul din zona crepusculara si am sa particip si eu la parada modei. ar fi cazul. right? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
katy87
post Oct 13 2007, 11:09 AM
Post #514

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

wow,walpu si de data aceasta mai lasat fara cuvinte.

+Quote Post
Cleo
post Oct 13 2007, 07:23 PM
Post #515

moderator

maleta cumparata ieri nu stiu cat de bine se vede culoarea si forma ... marturisesc: e complicat sa-ti faci poza singura ... nu stiu daca reusesc sa ma imbarc in trebusoara asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

oricum genul asta de bluzite imi plac foarte tare, merg si la fusta si la pantalon fara probleme, daca ar fi mai largute nu mi-ar place
no, hai sa `ne radem` una (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2578a.jpg)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2577a.jpg)

pe gat e inaltuta si sta foarte mulata (nu incomod)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2575a.jpg)

+Quote Post
Philia
post Oct 13 2007, 07:35 PM
Post #516

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Wow...Cleo ce talie ai!
Yummy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 13 2007, 07:35 PM
Post #517

Musafir

Eu la maleta nu ma pot uita, imi sare altceva in ochi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ceva muuult mai misto decat maleta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu am dintr-astea, intra la categoria basics, trebuie multe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si le port de obicei cu ceva pe deasupra (o atarnareata, o vesta), fara (sau doar cu lant si medalion) mi se par plictisitoare.

+Quote Post
walpurgik
post Oct 13 2007, 07:53 PM
Post #518

Musafir

Deci tu, care esti, faci prajiturile si mancarurile alea de plutesc cu barca prin casa de atatea bale? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nah, eu nu cred! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ai un superior formidabil de frumos conturat. Mai, sa fie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O sa imi caut si eu asa ceva insa ma indoiesc ca imi voi gasi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mie imi plac si din punctul de vedere al confortului pe care-l ofera si ca tin de cald.

+Quote Post
katy87
post Oct 13 2007, 08:15 PM
Post #519

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

imi place cum iti vine maleta,iti pune sanii si talia in valoare

+Quote Post
Cleo
post Oct 13 2007, 08:32 PM
Post #520

moderator

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va zisei io ca radem una

kalua daca-mi fac poze singura se umple aparatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... nu mai incape si maleta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...
am in destul de multe culori, iarna imi place sa port ceva pe gat, sa m-ascund de frig vara-s decoltata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

uite asta-i magazinul meu preferat , stiu ca nu-i in Romania dar asa ca idei de `cu ce sa ma mai imbrac?`puteti sa aruncati o privire

Ieri am vazut niste pulovarase tare dragute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu un decolteu mai adanc dar foarte chic (pe site sunt numite wooly vneck pullover ..n-am reusit sa va dau link direct) au in toate culorile insa sunt din lana (merinos) si desi ar merge cu vreun maieut pe dedesubt cred ca in 5 minute m-as scarpina peste tot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...o sa probez cu o bluza cu maneca lunga.

+Quote Post

139 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 05:49 PM