![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
are farmecul ei cureaua, desi ma mir ca sta, ca nu pare a fi curea de pus in talie ci una normala. E f misto, eu una as fi renuntat la lantul de la gat, mi se pare prea incarcat in partea de sus. Dar chiar si asa e super (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cureaua-i una normala si nu-i pusa in talie, ci sub tate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sta, nu aluneca, n-are nicio treaba. angel, good point cu lantul! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte de efect cureaua, paralela cu linia decolteului. Mie imi place si lantul foarte mult. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Kalua, cum sa arati ca un tanc la solduri? Nu pot sa cred asa ceva. Stai sa vezi ca pun diseara poza cu mine in blugi (acolo-i tancu'). Oricum mi se pare tare ciudat sa port blugi, sunt rigizi, chiar nu mai sunt obisnuita cu ei. Au trecut aproape 10 ani de cand n-am mai purtat.
Revenind la tinuta, imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
daca ea e tanc eu sunt buldozer (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxi, niste blugi elastici stramti nu sunt deloc rigizi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar daca iti iei si pe o culoare inchisa (de ex un bleumarin se poarta foarte mult, vad peste tot), o sa te faca foarte slaba. Eu mi-am luat niste blugi elastici de la Zara, sunt extraordinar de comozi. Am fost putin socata ca mi-a trebuit marimea 34. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Claudia, buldozer? Defineste buldozer. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Nov 5 2007, 03:07 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar bleu-marin sunt Sweet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi i-am luat de la New York Company si-s marimea 8. Pun poza diseara.
|
|
|
![]()
|
|
Ahh atunci esti fashion.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asteptam poza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
pai eu sunt mai lata in solduri decat Kalua si ma complexeaza daca zice ca ea e tanc (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu sunt fan blugi, nu ma dau in vant dupa tinutele elegante.Sunt unii blugi rigizi cei care sunt mai grosi dar cei care sunt mai subtiri nu-s asa rigizi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:21 PM |
|