![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Clau..si eu sunt mai lata in solduri..dar sa zicem ca se numesc forme. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
da da da, ca bine le zici (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, eu nu stiu unde te vezi tu lata-n solduri. Eu sunt lata si cu curul plat. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Iaca si aici o poza mai veche unde se vede binisor treaba asta: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/14.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ca de obicei io nu vad pozele (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) da' asa ma distrati cu "laudele"
facem un topic cu "vedere din spate" ? si-apoi mai vorbim ... kidding eu, de ex, as fi vrut sa am fundul putin-putin mai lat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, se vede binisor? Nu ca as vrea sa prelungesc subiectul, dar eu nu vad deloc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si ca sa fiu on-topic, esti foarte cool in ultima poza. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Off topic Daca as putea Cleo ti-as da de la mine o bucatica de ass ca la mine e prea mare (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) Fiica-mea ma intreaba intr-o seara daca i-a mai crescut fundul ca vrea sa aiba si ea fundul asa mare ca mine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tinuta de azi:
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC02793.jpg) Kalua, apropo de solduri, nimeni nu-i perfect. Si eu am niste pulpe consistente, chiar daca restul corpului e ok. De cand zic ca ma apuc de sport, sa le mai vin de hac, dar renunt rapid la idee. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Iti sta chiar bine in blugi. Blugii mai au avantajul ca nu trebuie calcati.
Off topic Eu fac sport de vre-o 1 an jumate si cand mergeam in fiecare zi la aerobic se vedea, adica aproape disparusera cu totul zonele mai pline si nu tineam nici un fel de regim. Acum nu ma duc decat de 2 ori pe sapt ar trebui sa ma duc mai des de atata doar ca nu reusesc sa ma organizez mai bine in timp. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
grrr, vezi sweet ce-mi face kalua? mai si pune o poza in care se vede un corp frumos, echilibrat (sau voiai sa nu ai talie si solduri si sa fii ca un dreptunghi?) si ni-l da de exemplu negativ (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .
cred ca pur si simplu nu-ti plac tie soldurile, de aia orice urma de asa ceva te enerveaza (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) na sa pun eu poza cu tancuri (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/fr.jpg) partea buna e ca barbatul meu e topit dupa soldurile astea ingrate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , cred ca datorita impresiei de talie foarte subtire pe care o creeaza. This post has been edited by claudia_electra: Nov 6 2007, 11:06 AM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da mai Clau (am o prietena cu prenumele asta si asa-l prescurtez), barbatii sunt innebuniti dupa femeile cu solduri. Si al meu vrea sa nu mai slabesc, ca sa nu-mi scada mai mult fundul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Tu arati ok, mai ales ca vad ca in partea de sus esti f slaba si daca vrei sa slabesti, intotdeauna se va mentine contrastul. Miss, am fost si eu o luna la aerobic si ma simteam minunat...dar e prea mare lenea acusica. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 11:37 PM |
|