IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
lxn
post Dec 2 2007, 01:53 PM
Post #561

Musafir

Topicul asta mi-a mancat zilele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... la propriu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aseara stau cu ochii tintuiti sa vad toate pozele si toate comentariile.
Foarte indraznete combinatiile Kaluei, o admir, eu n-am curaj nici in fusta sa merg cand sunt singura pi drum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ce mi-a ramas in minte este rochita alba cu maieu negru pe dedesubt a lui Angel, foaaaarte dulce, ideala pentru o ocazie si buna chiar si pentru o intalnire cu parintii "lui" .
Bine, ce sa mai zic de siluetele voastre, m-ati bagat in boala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am vazut ca se someaza de o luna, asa ca bag si eu o poza, e de prin septembrie insa eram plecata undeva unde era frigut. Astept cu interes comentarii si sper sa mai posteze Kalua, Walpu, Angel si restul fetelor poze (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_4332.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Dec 2 2007, 02:20 PM
Post #562

Musafir

In general imi place, dar mi se pare ca pantalonii stau prea stramt si un tricou de o alta culoare s-ar fi potrivit mai bine. Si manecile sacoului ar trebui scurtate nitelus. Ciubotele sunt eye catcherul tinutei si-s mistooooo de tot!

+Quote Post
lxn
post Dec 2 2007, 02:53 PM
Post #563

Musafir

Saru'mana, kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ador cizmulitele alea, ce-mi pare rau e ca's deschise la culoare si nu le pot purta decat pe vreme uscata. In ziua respectiva am avut un puloveras pe mine, pozitionat intre sacou si maieu, insa mi-a fost prea cald si am renuntat la dansul, plus ca lasa scame, fiind din mohair si-mi umpleam pantalonii de respect.
O sa mai pun poze, rupte de prin diferite situatii. Apoi, dupa ce termin cu arhiva, pun poze actuale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Dec 2 2007, 08:39 PM
Post #564

Musafir

draguta tinuta , nu mai vb de cizmulite (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 3 2007, 12:47 AM
Post #565

Musafir

Ok, zi repede de unde ai luat ciubotele, ca cica merg la munte si fix ceva de genu asta vreau sa imi iau, ca nu o sa am in ce ma incalta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 3 2007, 10:46 AM
Post #566

Musafir

QUOTE(angeldust @ Dec 3 2007, 12:47 AM) *
Ok, zi repede de unde ai luat ciubotele, ca cica merg la munte si fix ceva de genu asta vreau sa imi iau, ca nu o sa am in ce ma incalta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Din Elvetia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar sa stii ca nu's bune de munte, eu am prins o ploicica in Bucuresti cu dansele si se murdarisera de mi se rupea sufletul in mine. din fericire s-au curatat, nu stiu cum, ca bunica-mea s-a ocupat, noroc cu bunicile astea. Nu's din piele intoarsa, e un fel de material care imita pielea intoarsa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 6 2007, 11:02 AM
Post #567

Musafir

Inca o tinuta de vreme placuta de toamna sau primavara:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_4618.jpg)

+Quote Post
Philia
post Dec 22 2007, 07:18 PM
Post #568

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu astazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i25.servimg.com/u/f25/11/40/07/93/copy_o10.jpg)
Si pentru afara
(IMG:http://i25.servimg.com/u/f25/11/40/07/93/dscf1010.jpg)

+Quote Post
geoo
post Dec 22 2007, 07:53 PM
Post #569

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

he he Poke....am si eu salopeta asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Dec 23 2007, 10:25 AM
Post #570

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noh,pai atunci sa le purtam sanatoase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

139 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 05:44 AM