IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
lxn
post Mar 3 2008, 02:24 PM
Post #591

Musafir

Si mie mi se intampla asta, Angel. Ori cu bustul, ori daca e vreo tipa cu fusta si care arata bine, nu ma pot abtine sa nu ma uit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am auzit si eu ca se poarta pantalonii largi, dar se poarta inca si cei drepti, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 3 2008, 08:24 PM
Post #592

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da, se poarta. Mie imi plac si cei largi si care se stramteaza in partea de jos, mai pana asa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 15 2008, 11:58 PM
Post #593

Musafir

Am promis ca pun poze cu cateva din noile achizitii. Aici bluza verde de la Nissa si fusta neagra de la House of art:
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031481.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Mar 16 2008, 07:31 AM
Post #594

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxi, chiar e vizibil ca ai slabit mult! Si ai o talie foarte bine conturata! Imi plac achizitiile tale, sincer mai putin cizmele, care nu sunt chiar stilul meu..
Dar remarc o mai multa indrazneala in tinute fata de pozele precedente! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
happyCat
post Mar 16 2008, 12:00 PM
Post #595

Musafir

Roxi, ce talie de viespe ai! Ai slabit foarte mult si arati foarte bine. New hair, new body...sa te bucuri de ele si sa fii iubita!

+Quote Post
Philia
post Mar 16 2008, 12:04 PM
Post #596

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Bvo! Imi place tare noua silueta!
Si mie imi plac toate, mai putin cizmulitele. Ori unde nu mai suport nimic din ceea ce aduce cu iarna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ah, si as fi pus ceva un picut mai mare la gat si as mai fi renuntat la ceva de pe manute. Adicatelea, ori ceas, ori bratara si inel.

+Quote Post
kalua
post Mar 16 2008, 12:08 PM
Post #597

Musafir

Eu cred ca ar fi fost mai bine cu bluza bagata in fusta, bluza e dintr-un material fin, fusta mai tapanoasa, nu prea se vede frumos. Si cizmele nu se potrivesc la tinuta.
roxanico, te iubesc in fuste! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Mar 16 2008, 02:08 PM
Post #598

Musafir

noua freza te intinereste mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cizmele merg mai mult la office deci e ok , imi place tinuta

+Quote Post
roxanica10
post Mar 16 2008, 02:16 PM
Post #599

Musafir

Va iubesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cand ma criticati si-mi spuneti pareri sincere.
Mai fetelor, pai eu de 9 luni tot silueta asta o am...numai ca in pantaloni se vede altfel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Kalua stie de ce (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Apropo Kalua, sa stii ca initial am incercat sa bag bluza in fusta, dar mie fusta aia imi vine larga in talie si se vedea cam aiurea. Eu am o mare problema la fazele astea. Ori imi vin bine pe sold si largi in talie, ori invers.
Nu am cizme negre lungi, ci doar niste ghetute...mergeau ele la tinuta, dar eu is baba Dochia, adica mor de frig. Inca n-am trecut la pantofi.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 16 2008, 05:21 PM
Post #600

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

wow...parca am vazut si eu niste poze cu tine mai demult tot pe topicu` asta...ai capatat o silueta super...bravo,ai o vointa de fier,te apreciez...
Mie-mi plac cizmele...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) varfu` ala le cam strica da`-s ok...si de talie,zic ce ti-au zis si celelalte fete:adica-i de viespe...
Good job roxanica! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post

139 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 05:01 PM