![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Topicul a inviat din morti...
Eu, azi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nothing special (IMG:http://img166.imageshack.us/img166/4582/euazivf9.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pastelata, vad eu acolo un stil grunge sau mi se pare? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Sincer, sunt total pe langa cu stilurile astea:-?
Dar imi place sa combin hainele si (cateodata) am impresia ca ma pricep:d Mi se pare f misto sa stii cum sa te imbraci, si eu ma imbrac doar cu ce ma prinde...mai imi place sa iasa din mine persoana hipioata:d |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai..din ce vad eu in poza asta ai un corp f misto si eu sunt din aia care te-ar sfatui sa nu ti-l ascunzi sub poale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar ce draku stiu eu ca si eu sunt cam pe langa cu stilurile fie vorba intre noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum..faza funny: aseara am fost la concert Zdob si Zdub, oarecum impopotonata, mai mult decat de obicei, ca in general eu ma imbrac extrem de casual. Si cand am ajuns acolo si am vazut plin de copchii si hippies imbracati care mai de care mai shukar, m-a trecut asa un fior de genul "Ai imbatranit mai angeldust, la opera si teatru cu tine ca nu mai tine vrajeala" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu-mi dau seama daca e de bine sau de rau,insa:-?
Corpul meu e departe de a fi f misto:-s cel putin in ultimul timp capata proportii:"> (de la 49-50 de kg am ajuns la..ehe:"> ) si nu mereu imi iau haine largute-am trecut si de faza asta-(nici astea nu mi se par chiar largi)(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pastelata, daca vrei sa ma asculti: renunta la hainele largi cind vezi ca incepi sa pui ceva kile. Greseala asta am facut-o si eu si in loc sa fac ceva sa scap de kilele in plus, m-am apucat sa le ascund.
... Si le-am ascuns asa de bine, ca nici eu nu am bagat de seama cind din doua, au ajuns noua! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ange, tu macar nu te-ai dus la un concert black metal imbracata in roz, cum a facut subsemnata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Maat, damn.you're right:d Dar nu m-am imbracat asa ca sa le ascund, totusi refuz sa cred ca daca m-am ingrasat cu 3-4 kg sunt hidoasa:D Cred ca niciodata n-am adoptat un stil ultra -stramt:d
In poza de mai jos (acum o saptamana I guess) e tot al meu stil (vreau sa ma laud CA CAnt la chitara,right)...poate reusiti sa deslusiti ceva. Am si poza normala cu tinuta asta,dar nu dispun de ea acum:D (IMG:http://img266.imageshack.us/img266/7474/eunuazivp5.jpg) edit: dimensiune rezolvata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) *ma gandeam eu ca-i cam mare* |
|
|
![]()
|
|
Draga mea, eu nu ti-am spus asta ca sa te critic, Doamne-feri!
Ci sa te avertizez sa nu patesti si tu ce am patit eu, ca uite, eu acum ma lupt cu ele mai ceva ca la batalia de la Rovine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pls, iubita, redimensioneaza poza, e foarte mare si se incarca extraordinar de greu. Later edit: hai ca o redimensionez eu. fix cind reusisem si eu sa o editez... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
there you go! esti o hippie adevarata cu chitara aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vezi sa nu te apuce intr-o zi crizele de personalitate dupa vreo 3 ani de rupt degetele in corzi si sa o dai la schimb pe o racheta de tenis pe care n-o s-o folosesti niciodata ....cum am facut eu :|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 09:19 PM |
|