![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Si tenis si chitara, am facut vreo 3 luni, dar hai sa zicem ca tot tenis stiu mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Cu chitara doar imi STA bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu-mi sta bine nici cu chitara, nici cu racheta de tenis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bine ca a reinviat topicul, o sa mai bag si eu picciarz pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Mai bag eu una, de fapt nu o noutate, ci aceeasi tinuta din poza cu chitara, de data asta mai ...verticala
(IMG:http://img72.imageshack.us/img72/841/jojsapoierwx8.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
toate bune si frumoase,pana la ghete Pastelata...fain tricou`,faina fusta,dar macar un adidas ar putea merge..daca nu un pantof sau balerin...nu stu`,e un sfat,nu ca-s cu rea intentie.
Pup |
|
|
![]()
|
|
Adidasi nu port.Niciodata. A, ba da, la sport, dar ii iau in ghiozdan. Balerini nici atat, am o pereche de vreun an si nu am purtat-o nici macar pe-acasa:)).
Niste bascheti mergeau, aproape numai bascheti port (vreo 4-5 perechi am), dar trebea sa par mai rock, sunt imbracata pentru poza special:d (poze de grup pentru revista:D ) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu port adidasi decit extreem de rar. Iar balerini nici o data. Nu sint eu daca ma incalt cu asa ceva, nu stiu de ce...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
ok,da,si bacheti mergeau...si vara tot ghete si bascheti porti??
Maat,eu pe tine te vad imbracata in pantofi cu toc,fusta,sacou...am i right? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastelata, se vede ca astea-s incaltarile tare preferate, le ai in ambele poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si mie mi se par ca se potrivesc ca nuca-n perete la restul tinutei. |
|
|
![]()
|
|
Mie nu mi se pare:))(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Bocancii ii port cand vreau sa fiu mai inalta cu 1,5 cm:X Ah,si cred ca deocamdata doar in momentele cand am facut pozele astea am fost imbracata fusta+bocanci:D In rest port bascheti, sau niste chestii ciudate, ca niste sandale-pantofi dar inchise la degete, ca sa zic asa:D |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cred ca din cauza username-ului, imi proiectasem o alta imagine despre Paste. Nu imi imaginam ca esti asa hippie, rock. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sincer, nici mie nu imi plac ghetele si nu mi se pare ca se potrivesc cu tinuta..Dar depinde de stilul fiecareia..Eu nu m-as vedea ever cu astfel de ghete..
In rest, tinuta e draguta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 01:06 AM |
|