![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..nu-i un sacou, are dreptate Di. Si mie mi s-a parut diferit, d-aia l-am pozat. Pai mi l-a cumparat maica-mea si mi-a zis c-a dat 65 de lei pe el.
Dar nu va spun ce-am patit azi, cand am ajuns la serviciu, fetele se uitau un pic ciudat la mine si-mi zambeau....cand am aflat motivul am inceput si eu sa zambesc, dar nu mi-a picat prea bine: o alta colega avea acelasi sacou, aceeasi culoare. Cred ca-i prima data in viata cand o patesc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Este superb! Sa-l porti sanatoasa!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
pe langa topic : am intrat si am vazut 'Roxana", zic : hopaaa, somebody new in town (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Roxi, arati super bine ! Eu sunt mai mocofana asa si fiindca nu-mi vine sa pun poze pe grup , nici nu v-am vazut dar iti stiu povestile de pe la topicurile cu Monti & co si-mi dau seama ca ai facut o treaba tare buna cu tine . Felicitari pentru vointa si perseverenta, sa o tii tot asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
E foarte frumoasa jacheta sau ce e, imi place foarte mult!! Imi place foarte mult si culoarea care se vede pe ecranul meu! Chiar as cauta exact ceva in gen culoarea asta!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si mie mi se pare ca esti chiar slabuta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) p.s. Lary, si eu am zis la fel!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 19 2008, 11:08 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi, su-perb!!!!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ma faceti sa rosesc precum omuletul asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Laryssa, cand pui si tu poze pe grup? Vezi ca se organizeaza o mare intalnire sambata viitoare; poate reusesti sa ajungi si tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Moama Rox ce slaba esti! Am vazut si pe grup pozele de la intalnire si am vrut sa-ti spun asta.Cred ca nu vrei sa slabesti mai mult! Super arati, sincer!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Din pacate sunt prinsa cu presesiunea iar de saptamana viitoare intru in sesiune. Iar primele trei examene sunt la niste materii cam stufoase. Am citit cu jind despre intalneala voastra si am inteles ca la urmatoarea o sa fie si mai lata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pana acum mi-am pus ochisorul meu pretios la vedere pe forum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu stiu daca-mi fac curaj de mai mult, chiar si pe grup. Am avut niste belele acum mai multi ani si de atunci cam suflu in iaurt (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Sunt complet pe langa topic, scuze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa, ca nu vazusem poza Roxanicii, foarte misto jantilica. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Despre pantaloni stii tu ce parere am eu... Si parca-s prea scurti la incaltarile alea? Aveai ciorapi? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Pantalonii pe care mi i-am luat ieri, imi plac de mor. Ii voi purta numai cu camasi bagate in ei si fara curea. Poate si cu tricouri sau maieuri, tot bagate in pantaloni, dar atunci neaparat cu sacou. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_8154.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 01:41 PM |
|