![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Jeansii iti vin bestial! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ah, si modul in care ai "pozat" ar face invidios orice fotomodel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
iti vin f bine, iar sapcuta iti da un aer chic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ce draguti sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua, dar tu ce cauti pe la montigniac? ca nu mi se pare deloc ca ai avea nevoie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) de sacoul lui Rox nici nu mai vorbesc, e dragut foc. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. Chiar trebuie sa ma pun pe treaba montignaca, am fost neserioasa tare din punctul asta de vedere in ultimul timp. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, sa zic mai mult decat ca esti betoana rau de tot?! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Si camera aia arata foarte bine..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 26 2008, 01:28 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, esti o super lady. Si ca sa nu mai spun ca m-am holbat de nu stiu cate ori cand am vazut ce dormitor mare ai.
Da, stiu ce zici tu de pantaloni, sunt cam scurti, cei drept (ca i-am scurtat eu, care nu prea ma pricep) si aveam dres la sanda, ca-s friguroasa si trec prin mult praf in drum spre serviciu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Tinand cont de usa de la intrarea in camera si valiza din coltul fotografiei, eu as zice ca-i la hotel. Acuma, daca am dat-o in bara, sa-mi fie cu iertare.
In rest, Kalua, sa stii ca m-am uitat aseara pe topicul asta , inainte sa ma culc si te-am visat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne-am conversat la telefon jumatate din noapte, dar zau daca imi mai amintesc ce am tot palavragit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti vin foarte bine blugii si e foarte "shukara" bascuta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eheheeei, as vrea eu dormitor atat de mare, sa-l vedeti ce inghesuit e al meu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asta-i dormitorul de la suita prezidentiala a unui hotel, ne-am petrecut ieri ziua acolo (nu in camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ci prin zona de spa si la mancat).
edit: Laryss_A, de-asta oi fi atat de ametita azi, ca in loc sa dorm am vorbit la telefon. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca iti amintesti, sa-mi zici si mie despre ce !
A ! Si mi-ai aratat ( nu stiu cum...cred ca era un apel video ) un set de masa frumoooos foc . In stil provencal. Ceva cu galben si albastru si niste cosulete in set. Deci, mintea mea fabuleaza big time cand dorm. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) P.S. De ce arata asa nick-ul meu?! M-am logat ca de obicei, Laryss_A si arata acum... Laryssa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu te vad pe vechi, cu _A la sfarsit.
Set de masa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cred ca-i un semn ca trebuie sa ma innoiesc cu asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 05:47 PM |
|