![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aideti, bre, ma faceti sa rosesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Sar'na! |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine011.jpg)
Eu azi, gulerul cam nearanjat:))) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Strumfi, sa stapanesti sanatoasa picioarele alea pe care eu le-am vrut dar tu mi-ai luat-o inainte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si din partea mea aceeasi urare!!! Ai niste glezne de caprioara!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ya Ya I agree (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si sandalele alea finute le subliniaza la fix!
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi imi laudati picioarele? vai si atata sunt de slabe si nu au nici o forma:), nici o pulpa ceva sexy...drepte..exact ca de caprioara:).Sandalele sunt de la leonardo, foarte ieftine 35 lei.
Multumesc |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai daca vesi gleznele mele finute de elefant, sigur nu mai gandesti asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pana atunci insa, inchipuie-ti ca sun o zana diafana, ok? |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ok cris.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Te prinde foarte bine stilul asta! Imi place mult. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Ce gentuta ai avut? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 04:31 PM |
|