IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
Fanny
post Aug 26 2008, 05:57 PM
Post #711

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Curea sau esarfa in talie, as zice. In plus, ar merge un "ilic" pana sub sani, cu maneca scurta sau lunga, cum preferi si/sau gasesti. Important e sa nu te ia cu palpitatii de la caldura. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Aug 26 2008, 06:07 PM
Post #712

Musafir

o curea sau cercei tot pe argintiu mai voluminosi
sau cercei si niste pantofi mai fensi , aici vb de toamna deja (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

i like camasa f mult

+Quote Post
Roxana_
post Aug 26 2008, 06:10 PM
Post #713

Musafir

Offtopic: Aoleu ce slabatura, dar mie-mi plac slabaturile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Mie mi se pare ca merge si asa, fara nimic, doar cu ceasul ala beton ca accesoriu.

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 26 2008, 06:50 PM
Post #714

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Angel, camesa e de la H&M, nu-i asa? Am si eu una verde (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu as pune un lantisor macar si niste cercei lungi. Ar mai merge si o curea subtire sub sani sau o esarfa la mijloc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 26 2008, 06:53 PM
Post #715

Musafir

DA, H&M dar de la mine din Piata Vietii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am dat 30 RON pe ea, mi s-a parut rezonabil.
Cu curelele/esarfele pe talie nu prea m-am imprietenit, ca eu nu am talia subtire (comparativ cu restul corpului) si imi pare ca nu ma prinde nicicum. Poate un lantisor argintiu ceva...asta cred ca as tolera (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 26 2008, 07:03 PM
Post #716

Membru de Onoare

Eu am dat mai mult, vreo 11 sau 14 eur, cam asa...Asta iarna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Cum poti sa spui ca nu ai talie?? Te uiti la tine?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) C'mon, cred ca ti-ar sta frumos cu o curea subtire chiar sub sani. Mie imi place ideea asta, doar ca pe mine nu ma avantajeaza deloc din cauza de dimensiuni (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Si inca ceva: ciuda ceasului arginitiu, nu as pune accesorii arginitii, nush de ce. Insa daca vrei sa-ti pui doar un lantisor, atunci da, sa fie argintiu.

This post has been edited by Nimphetamin: Aug 26 2008, 07:04 PM

+Quote Post
Cindy
post Aug 26 2008, 10:15 PM
Post #717

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce sexoasa e Angelu` nostru! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
E beton rau ceasul tau!!

Niste pantofi inalti misto si o curea mai deosebita la blugi?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 27 2008, 08:09 AM
Post #718

Membru de Onoare

Mi-a mai venit o idee: o brosa funky (un paianjen, o gragarita...) colorata chiar la deschizatura decolteului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 27 2008, 09:36 AM
Post #719

Musafir

acum ca ati spus chiar parca imi lipseste o curea la blugi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stau f f prost la capitolul curele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

nimphe am arahnofobie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici macar sub forma de brosa nu suport ganganiile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 27 2008, 10:24 AM
Post #720

Membru de Onoare

Asta mi-a venit, dar brosele funky sunt diverse modele. Am zis funcky, ca sa nu fie ceva clasic.

+Quote Post

139 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 02:23 PM