![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Curea sau esarfa in talie, as zice. In plus, ar merge un "ilic" pana sub sani, cu maneca scurta sau lunga, cum preferi si/sau gasesti. Important e sa nu te ia cu palpitatii de la caldura. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
o curea sau cercei tot pe argintiu mai voluminosi
sau cercei si niste pantofi mai fensi , aici vb de toamna deja (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) i like camasa f mult |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offtopic: Aoleu ce slabatura, dar mie-mi plac slabaturile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Mie mi se pare ca merge si asa, fara nimic, doar cu ceasul ala beton ca accesoriu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Angel, camesa e de la H&M, nu-i asa? Am si eu una verde (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu as pune un lantisor macar si niste cercei lungi. Ar mai merge si o curea subtire sub sani sau o esarfa la mijloc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA, H&M dar de la mine din Piata Vietii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am dat 30 RON pe ea, mi s-a parut rezonabil.
Cu curelele/esarfele pe talie nu prea m-am imprietenit, ca eu nu am talia subtire (comparativ cu restul corpului) si imi pare ca nu ma prinde nicicum. Poate un lantisor argintiu ceva...asta cred ca as tolera (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am dat mai mult, vreo 11 sau 14 eur, cam asa...Asta iarna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cum poti sa spui ca nu ai talie?? Te uiti la tine?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) C'mon, cred ca ti-ar sta frumos cu o curea subtire chiar sub sani. Mie imi place ideea asta, doar ca pe mine nu ma avantajeaza deloc din cauza de dimensiuni (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si inca ceva: ciuda ceasului arginitiu, nu as pune accesorii arginitii, nush de ce. Insa daca vrei sa-ti pui doar un lantisor, atunci da, sa fie argintiu. This post has been edited by Nimphetamin: Aug 26 2008, 07:04 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce sexoasa e Angelu` nostru! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
E beton rau ceasul tau!! Niste pantofi inalti misto si o curea mai deosebita la blugi?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mi-a mai venit o idee: o brosa funky (un paianjen, o gragarita...) colorata chiar la deschizatura decolteului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum ca ati spus chiar parca imi lipseste o curea la blugi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stau f f prost la capitolul curele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nimphe am arahnofobie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici macar sub forma de brosa nu suport ganganiile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asta mi-a venit, dar brosele funky sunt diverse modele. Am zis funcky, ca sa nu fie ceva clasic.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 02:23 PM |
|