![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , curele la blugi nu se prea mai poarta, lanturile alea mai fine sunt iar cam fumate. Bratarile sunt acum tari de tot ca accesoriu. Eu zic sa lasi totul asa si sa adaugi o geanta cu "bretele" lungi, purtata oblic.
Florina, foarte misto tinutele! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu pot sa cred ca ai probleme cu gramatica! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Treaba e ca nu-s prea obijnuita sa scriu fara abrevieri si sa folosesc toate cratimele si alea alea cand scriu pe calculator (e mai rapid fara ele nu de alta) le folosesc mai mult pe la scoala si cand scriu cu pixu pe hartie dar nah daca e asa important pentru voi sa o fac si aici nici o problema ... o sa o fac si pe asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nu e rochita e o fusta de la helen si o bluza care mi-a adus-o tati dar nu stiu de la ce magazin a luat-o ca nu prea da el importanta. weekendul trecut dupa ce am ajuns acasa din club (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/foto2010edit.jpg) (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/foto2008.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tinuta asta nu prea-mi place, topul fara bretele mi se pare aiurea combinat cu (virgula) cureaua aia mare.
Cuvantul "obijnuita" nu exista, precum nu este nici obijnuinta. Se spune/scrie obisnuinta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
cureaua aia mare e defapt un brau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot ca nuca-n perete vine cu topul ala. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place bluzita mov e misto de club , dar la fel nu l as asorta la braul acela, e din alt film. Ar merge si niste blugi inchisi skinny.
Braul l as combina cu o camasa alba office, am vazut la Andreea Esca. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Poate ca asa e moda de club Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tin minte sfaturile sa fac data viitoare mai bine. Braul acela l-am cumparat ca sa-l port cu camasi dar pana la urma l-am mai combinat si cu maieuri.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sorry, nu e nici briu. nici curea. E un corset. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) \CORSÉT, corsete, s.n. Centură elastică lată (şi întărită cu balene), care serveşte la strângerea taliei.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt eu babette in comparatie cu Florina, dar tot mai intru in cate-un club. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-nca dintr-alea fitoase. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asa ceva n-am vazut, drept sa spun. Poate ca s-ar potrivi mai bine cu un maieu-maieu, nu top fara nimic de la bust in sus.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 04:54 AM |
|