![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, poti sa-ti iei si alb, daca husa se poate scoate si spala. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Clau, foarte misto. strumfita, in general frumos, dar cu budigai de culoarea pielii si alte incaltari zic si eu c-ar fi fost perfect. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topt frumos pina la intrezaritu` "coliviilor". Daca nu se vedeau ar fi fost perfect.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place camasa Claudiei mult de tot. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc, am sa tin cont de parerile voastre, dar fusta nu o mai au in viata mea, cum am putut umbla asa? gata, nici nu mai mai gandesc.
asteptam alte tinute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place bluzita Claudiei enorm e f feminina.
Strumfita si eu am avut asa o pereche de pantaloni transparenti si acum ma gandesc cat curaj am putut avea pe la 20 sa umblu asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Eu zic sa ti faci o jupa la fustita ca e pacat sa nu o mai porti si iti si sta bine. Mie imi place f mult combinatia alb - negru. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fustita e superfaina si modelul si materialul pare asa vaporoasa Strumfita, e pacat de ea sa n-o porti, gasesti tu ceva de pus sub ea sa nu mai fie asa transparenta.
Mie imi plac pantaloni Claudiei. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fusta e foarte faina, ia-ti sau fa-ti o jupa scurta, din juma` de metru de pinza e gata...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Camasa va multumeste mult pt apreciere si imi sopteste ca poate acum sunt mai inclinata sa o port mai des (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (o evit mereu pt ca are croiala aia ciudata la umeri, nici manecuta, nici fara!). Pe sub ea am pus un top alb, am zis ca rosu erau prea mult...
Sweet, fotoliul e una din noile achizitii pt casuta, face parte dintr-un set cu o canapea de 3 locuri si inca una de doua, din piele crem ff deschis. Deci sper sa nu se murdareasca usor...Progresam lent cu mobilatul, dar uite pun la topicul corect niste poze cu santierul actual = sufrageria noastra. This post has been edited by claudia_electra: Sep 11 2008, 10:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pe langa laudele despre camasuta mai am si eu una: imi place de mor parchetul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ala mi-a sarit in ochi din prima (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acu' mie mi se pare ca arata mai bine fara nimic dedesupt camasuta, top-ul ala alb mie mi se pare in plus, am crezut ca asa e bluza. Acu' ca zisei, fara ar fii si mai sexoasa, daca nu se vede prea mult cu decolteul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 11:44 AM |
|