![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
MON, AR FI, bre, nu "ar fii" - ia zi-i cu voce tare si ai sa vezi ca pui un "i" in plus.
conditional optativ: se forrmeaza din INFINITIV, AKA "a fi" nu "a fiiiiii" as fi ai fi ar fi am fi ati fi ar fi Zau ca ma ia cu rau la lingurica cind te vaz cu "ar fii" |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Beey eu v-am mai zis ca nu stau sa corectez cu pixul pe ecran, nici n-am observat eu scriu in viteza si apoi vad ca am mai gresit uneori si cand vad de multe ori nu mai pot edita postul. Anw pe mine nu ma doare capul, daca vreti sa corectati e placerea voastra.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoNule, fara suparare, dar tu scrii intotdeauna "fii".
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Subscriu la ce a zis Kalua. De-aia ti-am atras atentia. Si daca te superi, nu-i de bine; si pe mine m-au corectat fetele si nu m-am suparat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
din nou poza inainte sa merg in club
(IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/2001edit.jpg) vad ca in poza se observa ca aveam sutien alb pe mine in realitate nu se vede (cel putin nu asa am vazut eu in oglinda) cred ca de la blit ii asa |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place, ai corp misto si hainele-s faine, mai toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
ms mult walpurgik (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Fetelor am o intrebare poate is offtopic dar noh ... dak ma imbrac maine cu fusta, bluza cu maneca 3 sfert si bolero cu maneca lunga o sa imi fie frig??? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai depinde unde te duci imbracata asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
la liceu precizez ca ii cald la noi in lic si merg cu masina asa ca pe drum nu o sa inghet
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 12:59 PM |
|