![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
E super jacheta combinata cu manusile, ii da un aer elegant si stilish.
Si eu am cercei mari rotunzi ii port cel mai des, mi se par asa de feminini (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-ai dat pe spate cu silueta ta.
Nu mai stiu pe unde am citit anul trecut, ca-i un trend sa porti si sacoul si pantalonii cu diverse motive, nu neaparat sa se asorteze. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
nu sunt capabila sa fac poza from head to toes, imi iese neclara chiar si cu blitz...
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC06486.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uhhhhh....muy sexy senorita (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Invidia pluteste in aer (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Imi place tare mult. Bucura-te acum, cat mai poti de silueta aia(asta asa, ca sa fiu rea pana la capat). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nice! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si vorba lui Teo...bucura-te acusica de silueta, ca si eu ma uit cu jind la pozele de la sora-mea de la nunta. Eh...ce vremuri...dar las' ca ma fac io slaba la loc dup-aia. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Invidia pluteste in aer (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Imi place tare mult. Bucura-te acum, cat mai poti de silueta aia(asta asa, ca sa fiu rea pana la capat). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) teo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) . hai mai ca eu tot sper sa fiu ca tantiile alea care au doar o burticica si in rest arata cam la fel ca inainte (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) This post has been edited by claudia_electra: Oct 2 2008, 12:58 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O la la! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yummy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce imi place camasuta ta e superba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
sa stiti fetelor ca eu am vazut gravidute grase doar la burtica in rest slabute (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 07:20 AM |
|