![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, ai fost banata pentru o vreme, mai mult sub forma de avertisment, pentru ca te incapatanasesi sa scrii in limbaj de mirc si cu greseli gramaticale, si ne-ai mai tinut si teoria chibritului cum ca tu te faci doctorita si nu tre sa stii scrie romaneste, sau asa ceva.
Anyway, noi ne bucuram ca ai revenit, daca asta inseamna ca de acum inainte o sa te straduiesti sa scrii olecuta mai frumos. De imbracat imi place cum te imbraci as usual (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teo de ce esti rea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu mi se pare o tinuta prea de tot de mers la scoala. Pe langa ce vad in licee in ziua de azi mi se pare chiar cuminte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Si mie imi place tinuta Florinei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu sunt rea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
In orasul meu elevii de liceu au uniforme. Fiecare liceu are culorile lui. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mereu am urit uniformele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi se par groaznice
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Am inteles treaba cu limbajul.... de ce nu faceti si voi un test de iq la logare ca deh ar fi mai interesant (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cu asta am terminat-o si cu ironia sarcastica
Mie nu mi se pare indecenta tinuta ca doar is toata acoperita nu se vede nici mm de piele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) iar culoarea margelelor in real life e alta, mult mai apropiata de cea a bluzitei - asa am luat bluza cu helanca cusuta de ea si cu tot cu margele - |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Esti sigura ca ai inteles?
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu nu vad modificari drastice. Putin mai multa atentie nu strica nimanui. La un moment dat o sa ne multumesti (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si ca sa nu zici ca am ceva personal cu tine, afla ca sunt singura care ti-a luat apararea cand ai fost banata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sincer observ o imbunatatire in postarea Florinei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Rea esti mai Teo mai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus va rog sa postati on topic, greselile gramaticale se dezbat in alt topic, n-are rost sa il poluam pe acesta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Da, tinuta e chiar decenta fata de ce am vazut pe la liceu... as spune, dulcica asa...
Si eu observ o imbunatatire, asa ca Florina esti pe drumul cel bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da si mie imi place tinuta Florinei e chiar faina, margelele alea nu pot sa zic ca ma dau pe spate da' in rest mi se pare OK. Sa va zic ca aveam o colega de liceu si crapa sarafanul pe ea si fusta nu era mai lunga de o plama peste fund asa ca si daca ai unifroma o poti face pe sexoasa daca vrei asta, plus ca nici mie nu mi-au placut uniformele, mi se pare destul de firesc sa te duci imbracat la scoala cu ce te simti comod.
Si acum eu zic ca tre' sa-i dai sanse fiecarui om, nu sa sari cu gura pe el. Asa ca Teo cred ca putina toleranta nu strica.(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Foarte dulcica tinuta Florina. Asta-i genul perfect pt varsta ta. Margelele votez si eu ca n-au ce cauta indiferent de culoare. Nu au forma care trebuie si sincer e tare dragalasa tinuta fara nici un adaos
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 08:22 PM |
|