![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toata ziua, cat n-am stat pe scaun, am fost preocupata sa-mi tin cureaua pe cusatura, ca sa nu se vada ca-n poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9616-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
aoleo mamacita kalua, da` arati super...nu te supara, da` asa aratai si`n tinereturi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pe la 20 ? mie`mi plac pozitiile tale abordate in poza...si bineinteles, tinutele, care`s originale...nu anoste, cum tot vad p-aci pe strazi..
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mega misto tinuta! Dar parca nu stiu...colantii aia mai mult strica, nu era mai bine cu niste ciorapi intregi, negri,mati grosi?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ciorapi negri nu mergea de nicio culoare, papucii-s bleumarin. Iar cu ciorapi de culoarea piciorului s-ar fi potrivit si mai prost.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, always young! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Imi plac pantofii super mult. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua ai un stil tare fain (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie imi place tinuta, colantii nu-mi plac nici mie cum arata, dar in rest tare frumos. Mergea cu ciorapi gri.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place tinuta cu totul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Kalua, tu poti purta pantofii fara dres? Stiu ca asa fac si frantuzoicele. Eu nu pot obisnui cu chestia asta, plus ca am impresia ca ma bat. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc si de aprecieri si de critici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cu ciorapi gri mi s-ar fi parut plictisitor de tot. M-am tras in poza si azi dimineata, sunt sigura ca o sa ploua cu critici, dar mie-mi place asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poza pun pe seara. Pot pantofii si fara ciorap daca nu-i frig. Aia de ieri i-am purtat prima data si s-au dovedit a fi foarte comozi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 10:18 PM |
|