![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nici eu nu port ciorapi la pantofi pana nu da frigul
aici incepe perioada haioasa in care unele (eu) purtam pantof mai inchis, ghetute, cizma si altele papuci si sandale (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) kalua poate ar fi mers cu ciorapi (mati) si totusi alti pantofi, daca aveai bluza cu maneca lunga, asa, si mie mi se pare cea mai fericita combinatie. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kari, abia astept s-o pui si pe cea de azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu am senzatia ca racesc daca nu-mi pun ceva in pantofi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mie`mi place ideea cu colanti...daca aveai ciorapi normali, era fada asa tinuta...dar asa iesi din tipare.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place tinuta si paleta de culori.
Eu la fel daca nu port sosete una ca ma roade si se umfla picioarele sau asa am eu senzatia nu stiu, iar pe vremea asta clar as raci. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sacoul cu bluzica o idee nu merg insa pt originalitate votez (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
fara sacou esti o dragalasa |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Recunosc ca in capacitatea mea de intelegere a modei nu se regaseste imaginea asta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar nu pot sa nu remarc iar sosonii.
Daca mai zaresc inc-o pereche pe gustul meu, jur ca-ti dau bani sa-mi cumperi o pereche geamana de troponei, oricand vezi ceva care-ti place. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi place tinuta asta fara sacou si papucii sunt de-a dreptul superbi. Culoarea la papuci nu ma omor dupa ea da' modelul e tare frumos.
Acum sa ma scuzi ca te intreb da' de ce te imbraci in culori asa inchise negru, bleumarin, cred ca te-a prinde orice culoare la silueta frumoasa care o ai. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
de ce asteptai critici (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , e foarte draguta tinuta! si de poseta nu mai zic!!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, nu zic nimic de tinuta, nu-i pe gustul meu personal, dar asta nu inseamna ca e rea, INSAAA eu zic ca trebuie sa te ingrasi femeie!! Ori iti cumperi tu intentionat toti pantalonii cu un numar mai mari, ori arata toti pe tine asa pt ca esti prea slaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Daca stau sa ma gandesc bine, chiar as fi purtat si eu tinuta asta cu o singura schimbare : Blugi negri in loc de pantaloni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 10:14 PM |
|