![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place tinuta, dar fara sacou.
Oricum, ne-am adunat aici fete cu diverse gusturi. E imposibil sa ne placa tuturor acelasi lucru, si-as zice eu, si plictisitor. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super tinuta, nici mie nu imi place cu sacou, din cauza ca nu port sacouri, dar in rest super.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre angelus, pantaloneii de ieri chiar stau ficsi pe curul meu plat. Picioarele mele-s subtiri intr-adevar, n-am ce sa fac, nu pot sa le ingras numai pe ele. Iar in rest nu sunt deloc prea slaba, port marimea 36.
Iaca ceva ce nu iese absolut din tipare (vroiam alti pantofi, cu tocul mult mai inalt, dar nu i-am gasit): (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9623.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9624.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Very, very nice (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mie mi se pare o marime onorabila 36. Eu sunt multumita daca incap si-n 40. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce tinute frumoase ai Kari !!!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lovely! Te apreciez in primul rand pt faptul ca te imbraci destul de elegant la birou, ca eu una, vai si amar, tot in blugi, adidasi si bluze sport sunt most of the time (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ca dimineata mi-e muuult prea lene si n-am chef decat sa trag ceva confy pe mine si atat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Kary, porti aceeasi marime ca si mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca tu zici ca nu esti prea slaba ok, eu sunt de acord (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Yep, same here!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumu Kalua! Place bulinei!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si lui cleo-i place tare
ce marime o fi asta 36 pe la noi? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, e aprox. marimea 4. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu purtam 34 in Germania, aici am 2. p.s. a, si mie-mi place la nebunie tinuta clasica, eleganta. kalua, ca intotdeauna (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by pescarush: Oct 15 2008, 03:00 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 02:59 AM |
|