IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
angeldust
post Oct 16 2008, 08:17 AM
Post #881

Musafir

Bravo Bravo pt silueta in primul rand!
In al doilea rand, tinutele sunt ok, clasice, dar mi-ar placea sa te vad si pe tine imbracata olecuta mai funky pe alocuri, in genul Kalua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ca asa e cam monoton si sunt sigura ca ti-ar schimba si starea de spirit o tinuta mai uschie putin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 16 2008, 08:35 AM
Post #882

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Sincer, nu stiu cum se impaca prajiturile bune pe care le faci cu silueta...am o dilema mare, cleo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai o silueta super.. in blugi esti foarte sexy, as fi inlocuit puloveru` ala cu ceva mai sexy asa...o camasa mai mulata, o bluza tot in genu`...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Oct 16 2008, 08:42 AM
Post #883

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Cleo, esti (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 16 2008, 09:02 AM
Post #884

Musafir

E sexy rau madam Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si are de toate ce-i trebuie unei femei (stiti voi ce (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ).
Mie-mi place stilul ei. E ff apropiat cu al meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si jacheta de piele da tonul tinutei.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 16 2008, 09:16 AM
Post #885

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si mie imi plac tinutele Cleo (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , da' si mie mi se pare ca ai putea fii mai indrazneata in combinatii. Pai Cleo zicea ca ea face dulciuri dar mananca cu masura si atunci nu se ingrasa.
Am vrut ieri sa-mi fac si eu o poza da' n-am mai apucat. Tot blugi si pulover da' la mine colorat tare puloverul e unul din puloverele mele favorite. Si daca mi-oi mai gasii unul in genul asta sigur mi-l iau.
Cand am chef o sa fac si eu o poza.

+Quote Post
kalua
post Oct 16 2008, 11:11 AM
Post #886

Musafir

Mie-mi place camasa de functionar de numa! De fapt toata tinuta asta. S-ar fi potrivit de minune un lant mai lung c-un medalion, zic eu.

+Quote Post
Florina
post Oct 16 2008, 11:24 AM
Post #887

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Mie imi place mult de tot tinuta lui Kalua (aia cu colanti) si cred ca colantii intregesc tinuta ca fara de ei era putin prea monotona si prea comuna. La tinuta aia cu pantalon si tricou mi se pare ca nu merge deloc cu sacoul ala si Kalua draga cred k ti-ar sta mult mai bine cu niste pantaloni ceva mai stramti (un numar mai mic) sau alt model mai stramt.
La Cleo imi place tinuta 2 aia cu camasa si zic ca ar fi mai faina daca ai schimba pantalonii aia cu unii paraleli (ca aia mi se par putin evazati) si cum zicea Kuala ar mege cu ceva medalion lung ceva in genu asta
(IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/2006.jpg)

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 16 2008, 11:42 AM
Post #888

Musafir

Cleo ce corp (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Imi plac tinutele.

+Quote Post
angeldust
post Oct 16 2008, 11:57 AM
Post #889

Musafir

Florina, vezi ca ii datorezi un miel lu' Kalua, ca ai botezat-o de 2 ori deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Florina
post Oct 16 2008, 12:02 PM
Post #890

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

ops am citit o data kuala si cu aia am ramas moific acuma
sorry Kalua

+Quote Post

139 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2025 - 07:19 AM