![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) girlies pt sugestii si aprecieri
ce-i drept la capitolul accesorii (lantisoare mai ales) I s*ck. Nimic nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Florina eu n-as purta chestia aia nici legata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi plac lanturile gen zale dar finute insa n-am vazut nimic fain lucrat asa ca n-am cat despre suchie, la noi the dress code e destul de restrictiv deci compensez cu personalitatea (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, mie-mi place tinuta a 2-a la nebunie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si cu geaca de piele merge super. De corp, nu mai zic. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Cam asta e si stilul meu de office. Da, aici nu te pui cu dress code. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai,bre cleolica, ca sigur nu iesi din dress code c-un lant sau daca ti se vede o bucata de bluza iesind de sub pulover.
Azi ca la mers la piata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9627-1.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9628.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Place tare stilul asta de mers la piata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cam in genul asta ma imbrac in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Imi place f mult geanta! De unde e, se poate spune? Si ca sa keep the game rolling, sa ma mai discutati si pe mine, nu tot io pe voi, va dau doua exemple de tinute pe care le port eu destul de des la lucru si care sunt in stilul "copiii strazii" sau "dat de pomana" cum le mai numesc eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu siguranta nu sunt deloc sexoase sau classy, dar ma simt extrem de bine imbracata asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Calitatea pozelor este indoielnica ca telefonul meu e destept doar fara blitz, culorile nu prea seamana, dar cred ca e suficient cat sa va faceti o idee (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/11.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/22.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
fir-ai tu sa fii, ce-as vrea sa fiu si eu la fel de slaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
mie-mi place mult tinuta nr. 2 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mie-mi place de ambele amandoua fete dar la tinutele astea nici nu-i mare lucru de comentat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
kalua nu la lanturi ma refeream si bluza iesita ci la suchiu cum il percep eu am vazut o tanara ieri care tare mi-a placut cum era imbracata insa suchie din cap pana-n picioare avea ceva balerini, colanti din aceia 3 sferturi un maron sters, o fusta scurtuta zmeuriu sters c-o jacheta gen sacou din reiat, tot asa intre maron si zmeuriu si ceva bluza cu gluga asta era scoasa peste jacheta. Si parul de culoarea apusului de soare. Deci fistichie dar tare chic. Ei, eu asa nu pot s-apar aici, la prietenii mei insa da. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
chinte, tie iti place tot ce e cu roz, recunoaste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ahh am uitat sa zic, bluza gri, the hoodie, este a lu maica-mea, si-a cumparat-o si i-a intrat la apa deci mi-a plasat-o mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci se poate spune ca sunt imbracata de pomana la propriu. Dar nah, eu nu arunc nimic, reciclez tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si balerinii roz ii am de un amar de vreme, nu credeam ca ii mai port, si atunci mi-am luat maieul ala roz cu 10 Ron, sa am la ce sa ii asortez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleo, pe mine una treaba cu dress code m-ar scoate din pepeni, daca as lucra la o banca as innebuni, sa am voie numai anumite culori (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
da, recunosc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am si o groaza de toale roz (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) o sa ma transform intr-o pisi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi plac ambele tinute, angelule, la prima facand abstractie de adidasi (stilul asta mi se pare ca se potriste exclusiv la pantaloni baggy)
Gentoiul, pe care-l iubesc, l-am luat in Italia si a fost o ieftinitura la pret redus. De la fergi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, apropo de adidasi, am intrebat 2 barbati in gusturile carora am incredere, daca sa imi cumpar sau nu DC Shoes, pe care evident o sa ii port tot cu blugi stramti. Si DC Shoes astia arata cam asa:
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/DC.jpg) Deci muuult mai hip-hop alike decat astia de ii am acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si unul mi-a zis "Da Da, DC Shoes rock! Ca se poarta si cu blugi stramti la gagici, ca a vazut el, ca e trendy, ca e nustiucum" Alalalt mi-a zis "Dupa ce ca ai 43 la picior (exagerare evident ironica...am 39 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) iti mai iei si adidasi uriasi cu blugi stramti, o sa arati ca Donald" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar daca nu pot sa nu ii dau dreptate celui de-al doilea, de prea multa vreme mi s-a pus pata pe DC Shoes, asa ca, probabil o sa imi iau cu prima ocazie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 07:06 AM |
|