![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce scumpete e! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Imi place ca si-a asortat ciorapeii la strasurile care formeaza pisicu'! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu-s strasuri, e o cusatura cu un fir mai gros si o idee lucios. E draguta combinatia. si ciorpaii au si jambiere. Initial n-a vrut sa le puna si-apoi i-a placut cum arata
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pup copilu', dulce foc!
Auzi, tu tot ii zic pardesiuas, noi tot jachetica... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce-o fi, da-i faina(a) tare! Azi, la smotru si facut piata (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9644.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
da, nu-i vedeti si mutra cat e de hlizita de incantare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
foarte dragalas hanoracul ala sau ce-o fi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Foarte! de unde l-ai luat? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hanoracu-i un pulover cu gluga, moale si pufos. E de la Escada Sport, dar de-acum cateva sezoane. Si-l tot port, si-l spal, si iar il port si nu face scame si se comporta excelent.
|
|
|
![]()
|
|
m-am dus pe site-ul Escada la sport si am innebunit. aaaauuuaaleuuuu ce-i acolo! ne trebuie un omulet galbui care lesina de incantare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce fain e pardesiul! Vreau si eu! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo f misto pardesiul, daca i-ai pune o curea lata in talie mie mi-ar placea si mai mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kalua, probabil e doar parera mea, dar mie imi place mai mult cum te prinde stilul sport-casual (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intru si eu acusica pe Escada sport sa imi fac sange rau, ca de cumparat nu prea vad cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au magazin si-n Bucuresti. Si-n Montreal. Bani sa fie, ca ei sunt in mai fiecare tara.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Kalua, nu ai vrea sa stii ce scumpe sunt aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si din cate citisem acum cateva luni ca Romanita Iovan (cea care are franciza Escada in Romania) se gandea sa renunte la afacere pt ca nu mai era asa profitabila. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 05:42 AM |
|