![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-mi place pardesiul tau Cleo. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si Karli e un fotomodel (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Si puloverul kaluai, cu gluga e to die for it! A, si ma da pe spate combinatia aia gri-mov. Si mie imi plac nasturii la bluze. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In general copiii nu suporta sireturi la papuci, ai mei n-au avut incotro si au trebuit sa invete sa le lege, cand n-am mai gasit marimea lor fara sireturi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa-i cu sireturile si la noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am si localizat magazinul kalua insa cred ca raman ca la dentist ccand oi vedea preturile. oricum pe site-ul lor absolut TOT mi-a placut la tinutele sport (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sport e un fel de-a spune ca-i un sport elegant mai mult decat chic. E o rochie alba acolo, chiar prima cu colanti negri si-o bluza neabgra dedesubt. E to die for (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) la pardesiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) n-ar merge curea pt ca are o mica chestioara in spate |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apoi na, Escada se pune in rand cu Chanel, Dior & Co. Mai au o linie, Laurel, care-i cu ceva mai ieftina (binenteles ca nici aia n-are preturi de Zara sau Mango) si-s tot lucruri misto si de calitate foarte buna. Geaca aia de piele, movalie, cu care-am fost imbracata ieri, e de la astia.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci e clar, vrabiutza mai viseaza si la malai cateodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
foarte draguta geaca aia! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nah, m-am holbat si eu pe acolo, ce sa zic, lucrurile sunt faine nu zic ca nu, dar sincer nu sunt chiar asa pe gustul meu, adica nu am vazut nimic care sa imi ia piuitul, sa ma gandesc "wwooowww I got to have this"
Daca tot sunt aceleasi scoruri atunci cred ca as prefera ceva Chanel, in cazul in care castig la loto si nu o sa stiu ce sa mai fac cu banii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
eu as face niste gesturi extreme pt cateva dintre tinutele Escada (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
`place costumu` kalua, plac balerinii...dar mult mai sexy si office in acelasi timp ai fi fost cu niste pantofi cu toc..zic eu, cea care port tocuri la zile festive (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si nici atunci!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place enorm camasuta si eu as fi pus niste pantofi sexosi cu toc la tinuta asta (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
se vede cineva oglindit in geamu` de la dulap, e mr kalua? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 05:46 AM |
|