IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
sylvia_31
post Oct 22 2008, 01:20 PM
Post #961

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Bre Florino, misto geaca (haina) Kalua is right, but.... come on... asa te imbraci tu la liceu ? E prea ...rosh .

La camesha violeta nu prea merge corsetul, incarca inutil tinuta...

Kalua, draguta foc tinuta cu bluza rosie + vesta pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 22 2008, 01:24 PM
Post #962

Musafir

Imi place camasuta mov f mult acum merge braul acela mult mai bine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 22 2008, 01:27 PM
Post #963

Musafir

Gecuta e foarte frumoasa, geanta la fel, insa luate separat... Cum spunea si Angel, impreuna nu prea merg.
La fel cred si despre rosu si mov.
Mie nu-mi place sincer cum vine braul ala cu camasa, mi se pare ca-i taie din farmec si cred ca ar fi mers o cureluta mai ingusta intr-o nuanta asortata... sau deloc, si mai bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 22 2008, 01:30 PM
Post #964

Incurabil

Cred ca braul merge mai bine peste o camasa fara incretituri, IMHO... Movul nu ma deranjeaza, chiar imi place culoarea.

+Quote Post
albinuza
post Oct 22 2008, 01:31 PM
Post #965

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si mie imi plac toate separat. La mine nu prea se leaga adidasii cu costumatia! Sau nu sunt adidasi aia, si asa se vede la mine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Florina
post Oct 22 2008, 02:09 PM
Post #966

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Nu e rosu aprins e un rosu inchis spre visiniu
Aia din pisioare is adidasi sau un fel de pantofo-adidasi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
asa e culoarea la lunima naturala fara blit

(IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05333.jpg)
(IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05335.jpg)

tot asa sta treaba si cu culoarea sacoului

+Quote Post
angeldust
post Oct 22 2008, 02:35 PM
Post #967

Musafir

Mai, acu pe bune....si chiar daca era rosu aprins si mergea asa la scoala, ce avea? Ca doar mergea la scoala doamne iarta-ma nu la inmormantare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu cred ca exista un cod al culorilor ca si atunci cand lucrezi in banca, unde scrie ca nu ai voie in rosu sau portocaliu la scoala. Daca tinuta e decenta si nu merge ca la discoteca, cum am vazut de altfel multe fete ca merg (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , nu vad care e problema.

Io nu observasem ca ai pantofo-adidasi in picoare. Credeam ca sunt cizme cu talpa ortopedica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Intr-adevar, adidasi cu gecuta cu blanita si camasa finutza is a no-no

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 22 2008, 02:47 PM
Post #968

Incurabil

Angel, nush, poate-oi fi eu old fashioned, da' pentru mine rosul ala aprins e mai degraba ceva appropriate after school than... at school. Mie asta mi se pare o chestie intrinseca, nu tre' sa fie scrisa in vreun "cod".

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 22 2008, 03:18 PM
Post #969

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Ce hainuta grozava, si poseta la fel. Dar intr-adevar merg purtate separat, ambele sunt elemente optice puternice care ti-ar putea face o tinuta banala sa straluceasca. Impreuna le ucizi din farmec.

+Quote Post
Lexie
post Oct 23 2008, 10:28 AM
Post #970

Musafir

Ete lxnul in fusta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Calitatea imaginii nu e prea grozava si nu am cum mai buna de atat pentru ca's la work unde trebuie sa-mi fac singura poza in timp ce se vantura lumea pe usi si e challenging (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image002.jpg)

+Quote Post

139 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 03:51 AM