![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bre Florino, misto geaca (haina) Kalua is right, but.... come on... asa te imbraci tu la liceu ? E prea ...rosh .
La camesha violeta nu prea merge corsetul, incarca inutil tinuta... Kalua, draguta foc tinuta cu bluza rosie + vesta pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place camasuta mov f mult acum merge braul acela mult mai bine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gecuta e foarte frumoasa, geanta la fel, insa luate separat... Cum spunea si Angel, impreuna nu prea merg.
La fel cred si despre rosu si mov. Mie nu-mi place sincer cum vine braul ala cu camasa, mi se pare ca-i taie din farmec si cred ca ar fi mers o cureluta mai ingusta intr-o nuanta asortata... sau deloc, si mai bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Cred ca braul merge mai bine peste o camasa fara incretituri, IMHO... Movul nu ma deranjeaza, chiar imi place culoarea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si mie imi plac toate separat. La mine nu prea se leaga adidasii cu costumatia! Sau nu sunt adidasi aia, si asa se vede la mine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Nu e rosu aprins e un rosu inchis spre visiniu
Aia din pisioare is adidasi sau un fel de pantofo-adidasi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asa e culoarea la lunima naturala fara blit (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05333.jpg) (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05335.jpg) tot asa sta treaba si cu culoarea sacoului |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, acu pe bune....si chiar daca era rosu aprins si mergea asa la scoala, ce avea? Ca doar mergea la scoala doamne iarta-ma nu la inmormantare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu cred ca exista un cod al culorilor ca si atunci cand lucrezi in banca, unde scrie ca nu ai voie in rosu sau portocaliu la scoala. Daca tinuta e decenta si nu merge ca la discoteca, cum am vazut de altfel multe fete ca merg (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , nu vad care e problema.
Io nu observasem ca ai pantofo-adidasi in picoare. Credeam ca sunt cizme cu talpa ortopedica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Intr-adevar, adidasi cu gecuta cu blanita si camasa finutza is a no-no |
|
|
![]()
|
|
Angel, nush, poate-oi fi eu old fashioned, da' pentru mine rosul ala aprins e mai degraba ceva appropriate after school than... at school. Mie asta mi se pare o chestie intrinseca, nu tre' sa fie scrisa in vreun "cod".
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ce hainuta grozava, si poseta la fel. Dar intr-adevar merg purtate separat, ambele sunt elemente optice puternice care ti-ar putea face o tinuta banala sa straluceasca. Impreuna le ucizi din farmec.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete lxnul in fusta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Calitatea imaginii nu e prea grozava si nu am cum mai buna de atat pentru ca's la work unde trebuie sa-mi fac singura poza in timp ce se vantura lumea pe usi si e challenging (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image002.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 03:51 AM |
|