![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place foarte mult toata tinuta ta, cleo! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
A Florinei (si a mea) sunt ok, lantisorul Florinei chiar ca-i dragut, dar eu una sunt plictisita de atarnarete, lanturi cu chestii atarnate de ele, chestiile astea care se poarta de vreo trei ani si toata lumea (indiferent daca le sta cat de cat ori ba) au abuzat de ele. De lantul meu atarna un mar, am gasit si-o poza (infecta, scuzati calitatea). (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_5886.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Cleo, nu-i asa ca nu-ti mai trebuie hainuta aia (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
La noi se poarta chestiile astea "atarnarete" de vreun an eu deabea in vara asta am gasit prin magazine asa ca inca nu m-am plictisit de ele.
Kalua foarte fain marutul tau. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleo hainuta aia e superba.
Yeees ca o aud pe Kalua ca s-a saturat de combinatii negru, gri s.a.m.d. sa inteleg ca o sa te vedem imbracata mai colorat. Eu is prima care m-ar bucura schimbarea. Nu vreau sa te superi, da' pt. culori d-astea ai timp destul mai tarziu. Dragute accesoriile si al tau Florina si al Kaluei. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tinuta de astazi: (iar am facut poza la serviciu, pe fuga, deci no quality)... aaa, si mi s-a si busit aparatul foto de la telefon, si scoate mereu o dunga in partea de jos a pozei, deci ignorati-o (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/1-2.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/2-1.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draguta si asta, totusi am doua comentarii de facut: oantalonii mi se par o idee prea scurti si sacoul o idee prea lung la maneci.
Lantul cu bile imi place in mod deosebit! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Clau dupa ce vine bebe pe lume mai discutam despre jacheta mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
apropo de accesorii, sint margele cu pietre foarte dragute asa de la distanta insa cand ma uit de apropae (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... apoi am vazut buticuri cu bijuuri numai din chihlimbar si-s faine de privit dar de purtat nu ma atrag, aveti asa ceva? Lexie dragute tinutele insa la prima cu margele si pantofii rosii as fi pus o bluza ...alba de exemplu La cea de ieri eu nu ma omor dupa croiala asta a pantalonilor si as zice ca si aici putina culoare ar fi mers bine. Esti foarte tanara si culorile astea serioase imbatranesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo de purtat diverse culori la varste mai inaintate, bunica-mea are 86 de ani si mai poarta pantofi si pulovere rosii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si e foarte chic. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Kalua, si mie mi se par pantalonii un pic scurti si asta pentru ca imi cam cadeau de pe mine si am strans cureaua mai mult si i-am mai ridicat un pic. Eu nu port tocuri de obicei si masura pantalonilor, cand i-am scurtat, am luat-o cu opinci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa port alti pantaloni la ghetutele astea. Sacouasul asa e croit, pe talie si in rest imi vine perfect, asa cunt manecile lui, cred (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cleo, sa stii ca in general nu ma imbrac asa elegant si tocmai de aia nici nu pun poze, acum insa am zis sa postez si eu cu tinutele astea doua. De obicei port alb, galben, rosu, roz, diverse culori combinate cu negru/maro. Acum insa au venit sefii la birou si am zis sa ma elegantesc si eu un pic, plus ca am tinut interviuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Place marul Kaluai! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
foarte bine lexie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eleganta e mai ales in tinuta nu numai in imbracaminte acum io puteti sa radeti una ma duc la petrecere acum (insa omul meu e plecat sa-si ia nadragi si inca n-a venit ... aaaaah ce-i fac!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) deci rochita e totusi cam groasa ca ma face sa par mare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar acum nu ma mai schimb. Vroiam ceva jeansi skinny pe maron n-am gasit nimic si mi-am luat egari negri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) deci asta-s acum (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/petrecere.jpg) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 25-October 08 Member No.: 5,202 ![]() |
kalua, da-mi voie sa fac niste remarci ''constructive''la poza cu sacoul in carouri gri si cureaua aurie...arata bine ansamblul cu atat mai mult cu cat si nasturii sunt aurii; dar pantalonii luciosi si pantofii negrii sunt din alt film. niste balerini gri pal sau auriu stins poate mai salvau situatia:)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 04:53 PM |
|