![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
matriosca salutare sa-ntelegem ca remarca se refera la o poza de acum 2 ani? A curs ceva apa pe sub pod de-atunci.... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo rochita tricotata te arata intr-adevar putin ciudat. Adica tu ai fizic f misto, dar in combinatia asta rochia tricotata + colanti nu prea e vizibil. Si fiind si groasa nu cred ca merge cu ceva in talie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate cu blugi ar arata mult mai bine si niste cizmulite mai inalte dar nu elegante.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acu' Cleo sa nu te superi da' mie rochita tricotata mi se pare un bad dream. Eu i-as face vant din dulap just like that, da' nu ma lua in seama. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt pe principiul nimic nu se pierde, totul se transforma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie nu imi pare urata, dar buzunarele alea o strica, o distorsioneaza optic cumva am io impresia. Nu poti sa le dai jos? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ahh si sa stii Cleo ca am tot studiat poze cu tine si tu ai asa un corp super si feminin si trasaturile la fatza si parul, tot ansamblul ma face pe mine sa cred ca mult mai bine te-ar prinde un cu totul alt stil vestimentar, mai spre diafan si romantic asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu stiu, asa mi te-as imagina eu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
He! E cumva de la Banana Republic? Am un pulover asa, aceeasi culoare, manecile la fel, numai ca-i mai scurt si 8-urile alea merg pana jos. Si cu toate ca cica-i taiat pe talie e ditamai. Poate ma imbrac saptamana viitoare cu el si vi-l arat.
Si eu cred ca ar fi mai bine fara buzunare. Si nu se potriveste cu colantii si cizmele alea. Poate chiar cu blugi drepti ar fi mai bine, ia sa ne-arati. S-on lant lipseste. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa-i girlies! arat(a) ca naiba!
am citit ce-a scris anjelul si-am dat fuga in dulap ca aveam vreo 5 minute la dispozitie. Omului meu ii plac si-n zdrente bag seama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si i-am facut ieri parada modei si zic 'arat cat casa' ... el 'ba deloc' insa drept e ca pe mine chestiile tricotate (mai groase) nu ma avantajeaza si totusi uneori nu pot sa m-abtin kalua nu-i banana republic, e Urban Planet (adica no name) am luat-o dupa ochi si acum o sa stea in dulap pana o dau la salvation army (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) mi-am pus pantaloni din aceia drepti, asemanatori cu cei negri de-acum 2 pagini, maron, o bluza tot maron si-o jacheta bej draguta. Cam cumintica insa nu mai aveam vreme, important e c-am dansaaaaaaat (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) si-am cantat pan' la loc comanda (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif) angel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) garderoba mea e in continua tranformare de cand am venit aici si inca mai lucrez la ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu astazi (in partea de jos pantalonii sunt drepti si am ghetutele negre pe care le stiti deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ):
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image006.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image007.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi piace. Bumbuletii aia sunt maro? Eu asa-i vad si mi se pare ca nu se potrivesc la culoare cu restul. Adica dai manusile jos, merg la rest, cu alea se cam inteapa.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa, Kalua, am facut poza in graba si nu am mai scos manusile de pe maini, ignorati-le! Am venit de dimineata si cum nu era nimeni prin zona, am facut repede poza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am asa: maieu negru, pulover alb, margele maro, pantaloni maro, ghetute negre. Dat fiind ca pantalonii sunt maro inchis, spre negru, zic eu ca merge combinatia. N-am inca ghetute maro (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
si mie-mi place insa o idee trebuie ajustate culorile, si maieul mergea pe maron.
pulover am exact la fel pe mine insa e rosu visiniu iar maieu nu am dedesubt (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am un medalion mare post de umplutura de decolteu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 05:06 PM |
|