IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
bebe_maria
post Dec 9 2006, 07:56 PM
Post #151

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

baby pudra o sa o folosesc doar din cand in cand iar corectorul e bun desi cred ca am luat o culoare prea deschisa...
nu stiu daca sunt si in romania, eu le-am luat din america.. aici le fac reclama intens si cum si preturile sunt accesibile (am dat 7$ pe pudra si corector) am zis sa le incerc si eu..
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Jan 14 2007, 02:42 PM
Post #152

Musafir

mi-am mai adaugat la colectie, ca altfel nu pot sa-i zic, 2 fdt givenchy, ambele matmate, primul fluid si celalalt pudra compacta. Sincer, nu mi se pare ca ar fi ceva extraordinar de capul lor; am facut cadou givenchy sublimine si ala chiar era mai fain, numai ca e pt un ten fara mari imperfectiuni. Cel fluid e prea fluid, nu e cremos si fin ca Lancome-ul care e preferatul meu, ci e baltos, iar cel mat compact se vede prea pudros. Ce sa zic, efct mat e la cel pudra, cel lichid nu prea are putere de acoperire.
Eu cand imi realizez baza de ten combin mai multe in functie de textura pielii pe zona respectiva, respectand zonele grase, zonele care trebuie iluminate, iar nuanta in functie de ce vreau in ziua respectiva, mai alba, mai bronzata, mai pastelata. Atunci cand aplicati fondul de ten, incercati sa nu va uniformizati toata fata ca pare artificial; jocul de lumini si umbre e esential.
-lumina vor cere mereu obrajii pe partea superioara pana spre pleoapa inferioara ca sa mai estompeze cearcanele,
-nu pudrati toata fata decat in anumite zone care o cer sau combinati pudra mata cu una translucida, mat pe zona T, cu pigmenti de lumina pe obraji
-aplicati blushul exact acolo unde vi de formeaza pometii; adica, trageti un zambet indus si unde se profileaza in relief obrazul acolo aplicati blushul, cu pensula tinuta paralel de fata si nu perpendicular; combinati si pastelati blushul cu o pudra bronzanta, mai multe nuante texturate
-niciodata nu uitati hidratarea inainte de fdt, indiferent ca aveti pielea grasa sau nu, aspectul va fi mai uniform si veti anula efectul de pamant de desert, cu pielea crapata.
sa fiti frumoase (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 15 2007, 10:25 AM
Post #153

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Mi-am luat Colorsaty, finally, doar ca m-am grabit si am luat varianta natural, am inteles ca celalalt era cel bun (mai dens, pentru ten mixt etc., desi si pe asta scrie oil-free). In principiu e ok, acopera mai bine decat ce aveam (Accord parfait) si nuanta e f interesanta, cea mai apropiata de realitate in ultimul timp. Si nu mai luceste tenul.
Intrebare: corectorul Colorstay e bun de ceva?
Walpu, super ponturi...tre' sa ma programezi la o sedinta de beauty counseling (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Greta
post Jan 15 2007, 11:41 PM
Post #154

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,049

Cred k foarte multe persoane care au probleme cu acneea sau cu urmele lasate de acestea folosesc fondul de ten.Eu va recomand fondul de ten testat dermatologic de la Covermark de camuflaj care acopera perfect.
Pentru demachiare folositi de la BIODERMA -Sensibio H20
Pentru tenul acneeic-isotrexin/seara dupa demachiarea cu Sensibio H20, apoi dimineatza se aplica crema tot de la BIODERMA Sensibio Crema dupa care se poate aplica fondul de ten de care am mentionat mai sus.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sper k v-am fost cumva de folos (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Blanche
post Jan 31 2007, 12:06 PM
Post #155

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 587

Feteleeee a aparut fdt de la Vichy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si e in jur de 50 de ron ..am vazut ieri reclama intr-o revista. Daca l-a luat cineva deja si l-a incercat sa ne anuntati. Eu m-as duce azi sa il incerc. Pupici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 2 2007, 10:07 PM
Post #156

Musafir

Mi-am luat de curand fdt de la Lancome Adaptyve. Se spune ca are efect matifiant, indeosebi pentru zona T. Dar se pare ca la mine nu-si face efectul, adica eu tot am fata luminoasa dupa 6 ore. Dar se intinde f uniform pe fata si confera un aspect natural. E fin. Si eu am citit intr-o revista de noul fdt de la Vichy. Spuneau ca si el e matifiant, dar trebuie testat inainte de a fi cumparat. Voi va confruntati cu astfel de probleme? Eu am exces de sebuum in zona T. Cand ma machiaza prietena mea, imi da cu un pic de pudra pentru a preveni acest efect lucios. Parca n-as vrea totusi sa ma dau si cu pudra.

+Quote Post
kalua
post Feb 2 2007, 10:30 PM
Post #157

Musafir

roxanica, fdt lichid fara pudra pe de-asupra e treba facuta pe jumatate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 2 2007, 11:19 PM
Post #158

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

si eu sunt pro pudra. eu ma dau numai in zona T si se vede mult mai natural si nici nu am probleme.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 3 2007, 10:00 AM
Post #159

Membru de Onoare

Member No.: 265

De fdt de la Vichy doream si eu sa intreb.Reclama suna frumos bineanteles(ca la toate produsele lor,cu studii,cu imagini si cu rezultatul magnific dupa un x numar de zile) dar....Asa ca Blanche sau cine il incearca sa treaca neaparat pe aici sa spuna tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
brianna
post Feb 3 2007, 05:19 PM
Post #160

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,102

Mi-ati facut pofta sa imi iau si eu pudra...Dati-mi si mie un sfat, va rog...ce pudra sa imi iau? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post

66 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:23 PM