![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
sweet, no7 ce firma` este si unde se gaseste? tu t e dai cu corector pe petele mai colorate ramase de la cosuri sau si pe gropitze, ca sa zic asa...?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, este de la Boots, se gaseste la sensiblu..eu ma dau peste tot pe unde am nevoie, inclusiv pe gropite..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar subliniez inca o data, trebuie sa ai tenul destul de hidratat, altfel nu se intinde ca lumea si nu o sa iti placa..am mai avut de la max factor fdt stick, chiar acoperea foarte bine, dar nu stiu cata incredere sa am in max factor, nu stiu daca e noncomedogen..
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 30-January 07 From: Cluj Napoca Member No.: 1,117 ![]() |
eu sunt multumita de TIMEplus de la Seventeen si de Ever Fresh de la Maybelline...doar ca nu stiu daka sunt noncomedogenice (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Cred ca am sa-mi cumpar curand noul fond de ten de la Vichy...abia astept sa-l incerc pentru ca am tot citit in reviste despre el.. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
ce parere aveti despre INSTANT PERFECTOR de la CLINIQUE??
acopera bine semnele si e ptr ten gras ... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Hai ca iau la rind si cumpar toate fondurile de ten posibile si imposibile.... asta de care zici tu Flavy de la Clinique chiar este bun, acopera imperfectiunile cit de cit? Si cit costa?
Nu stiu, dar mie mi se pare ca dimineata cind ma trezesc, fara sa am nimic pe fata, parca arat relativ acceptabil, dar cum incep sa mi pun pe fata fond de ten si pudra nu prea mai imi place ce vad, mi se pare ca uneori fondul de ten accentueaza cicatricile. Voua, nu? Si nu e vorba de lipsa de hidratare, ca ma dau cu Ictyane inainte. Si nici sa ies afara din casa fara sa ma fardez deloc nu am curaj, mi se pare super aiurea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, asa mi se intampla si mie..de aceea folosesc mereu corector..
|
|
|
![]()
|
|
ok, am inteles, deci tre sa mi iau corector (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
La mine dimineata e ok, cu fdt sau fara, spre amiaza mi se accentueaza semnele, poate e si oboseala tenului...sau a machiajului (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
De mult am vrut sa va intreb, mie nici urmele nu prea mi se vad dimineata, ma gandesc de ce nu poate sa arate tenul asa permanent? Voi ati observat ceva in sensul asta? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
da, ioana, si eu patesc exact ca si tine. dimineata am un ten aproape perfect (ignorand porii, of course (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) dar spre sfarsitul zilei incep sa se vada toate nenorocirile de pe fata. si eu m-am gandit ca tot oboseala e cauza. singurul remediu care mi-a dat prin cap e sa bag apa la greu ca, deh, hidratarea trebuie sa faca ceva bun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Asa e si la mine cu tenul.Singura explicatie pe care o gasesc e ca in timpul noptii tenul se regenereaza un pic.De aceea se recomanda cel putin 8 ore de somn.Ziua il expunem la toate alea inclusiv stres si deh...reactioneaza si el si nu in modul in care am vrea noi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:57 AM |
|