IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
georgias
post Feb 23 2007, 12:28 PM
Post #211

Musafir

fetelor, a folosit vreuna dintre voi NORMATEINT de la vichy?
k tare m-ar tenta, dar as dori sa aflu parerile voastre (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Feb 23 2007, 12:47 PM
Post #212

Musafir

Fetelor, e o chestie general valabila ca indiferent de textura machiajului se deterioreaza cat de cat cum trece ziua.
Andreica, imi pare tare rau ca nu ti-e bun fdt. Te-am sfatuit sa-l testezi inainte, nu acopera total, dar mie imi place ca arata asa de natural pe fata, si sa stii ca depinde si de nuanta, sa se vada frumos tenul. Eu am renuntat in ultima vreme la pudra libera matifianta si ma dau doar cu meteoritii, care, by the way, nu acopera de loc, dar au pigmenti de lumina si dau un aspect sanatos tenului. Ma enerveaza si pe mine ca dupa vreo 5-6 ore deja mi se accentueaza ridurile, care vad ca se cam adancesc, si mi se mai cojeste cate un mic semn, dar na un mic retus si se mai indreapta lucrurile. Eu as vrea sa incerc estee lauder double wear, sweet parca il are si ii place dar tre sa vad cum fac rost de el.

+Quote Post
Cindy
post Feb 23 2007, 08:48 PM
Post #213

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

asa mi se intampla si mie, dimineata tenul pare sa arate mult mai bine, dar seara sau chiar dupa cateva ore, nu mai arata asa bine, probabil din cauza sebumului..cum sunt porii mariti? scuzati ignoranta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca e singurul lucru, in afara de riduri pe care nu il am si eu.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

wal, eu am avut Double Wear, acopera bine, foarte multe persoane au fost multumite de el..pentru mine insa, cea mai deschisa culoare era cam inchisa si nu prea imi placea cum arata, se vedea cam artificial si mi se parea si ca imi cam incarca fata..dar poate ca era doar din cauza ca nu mi se potrivea culoarea.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) din cate am vazut eu in poze, si tu ai un ten deschis..oricum, poti sa testezi sa vezi daca ti se potriveste..in strainatate se gasesc foarte multe nuante, 12 cred, dar la noi se gasesc putine..mie imi place mai mult Double Perfection, ma repet, poate si din cauza ca mi se potriveste mai bine culoarea..in ciuda numelui, are o putere de acoperire medie sau usoara, daca te dai putin..mie imi place pt ca se vede natural,reflecta lumina, imi place cum se intinde pe fata..eu am dat pe el 145ron.

andreica, sper sa iti placa corectorul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pt mine e cea ma buna solutie, m-am resemnat cu ideea ca nu o sa gasesc niciodata un fdt care o sa acopere perfect si o sa arate in acelasi timp f natural..cand ma dau doar cu fdt si mie mi se pare ca imi coate in evidenta semnele, probabil din cauza contrastului dintre portiunile care arata foarte bine si restul..

+Quote Post
Kitten
post Feb 24 2007, 01:47 AM
Post #214

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

si mie mi se deterioreaza aspectul fetzei peste zi. dar sa stiti ca e si de la poluare, sau de la temperaturile extreme....

fetele, l'infaillible fdt si corectorul... sunt comedo? ati avut? pe mine ma tenteaza. daca nu, as incerca bourjois plus que parfait (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ce sa aleg?

ah, era sa uit: sweet, porii mariti sunt exact porii epidermei de pe fatza, e unde se elimina sebumul (sau nu), care deseori se astupa cu chestii si se "adapostesc" comedoanele. la mine sunt pe pometi, mai bine zis pe portiunea de sub ochi pe langa nas, pe nas, pe barbie si se vad ca gaurile unui burete (la scara micro of course...), in mod normal nu ar trebui sa se vada deloc.

+Quote Post
flavy2ros
post Feb 24 2007, 12:37 PM
Post #215

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

QUOTE(andreica @ Feb 22 2007, 10:29 PM) *
Hai ca iau la rind si cumpar toate fondurile de ten posibile si imposibile.... asta de care zici tu Flavy de la Clinique chiar este bun, acopera imperfectiunile cit de cit? Si cit costa?
Nu stiu, dar mie mi se pare ca dimineata cind ma trezesc, fara sa am nimic pe fata, parca arat relativ acceptabil, dar cum incep sa mi pun pe fata fond de ten si pudra nu prea mai imi place ce vad, mi se pare ca uneori fondul de ten accentueaza cicatricile. Voua, nu? Si nu e vorba de lipsa de hidratare, ca ma dau cu Ictyane inainte. Si nici sa ies afara din casa fara sa ma fardez deloc nu am curaj, mi se pare super aiurea.

INSTANT PERFECT de la clinique e pentru ten gras si cu probleme , l-am incercat iar daca ai tenul gras e super ca nu e lucios deloc si absoarbe grasimea , daca nu ai tenul gras il usuca ...
nu stiu cat costa, nu am luat de aici ...

+Quote Post
Cindy
post Feb 28 2007, 01:57 AM
Post #216

V.I.P.

mersi pt luminare, kitten..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) din cate am vazut eu, au scos plus que parfait..

+Quote Post
Kitten
post Feb 28 2007, 08:37 AM
Post #217

Incurabil

QUOTE(sweet_girl @ Feb 28 2007, 01:57 AM) *
mersi pt luminare, kitten..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) din cate am vazut eu, au scos plus que parfait..

oooff!!! cum asa? pai eu stiam ca e bun.... e adevarat? ai folosit? din cate stiu eu nu era comedo...

+Quote Post
OanaLc
post Feb 28 2007, 11:24 AM
Post #218

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 711

buna fetelor,

as vrea sa va intreb daca stie cineva ceva despre fdt de la Avene.
am primit un pliant cu produse de machiaj de la ei. l-a folosit cineva? stiu sigur ca nu e comodogen doar ca as vrea sa stiu cum se comporta pe fata, in farmacii nu ai posibilitatea sa-l incerci si nici mostre nu au..

dc il foloseste cineva pls sa-mi spuna si mie pareri pro sau contra!

multu! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Kitten
post Feb 28 2007, 10:48 PM
Post #219

Incurabil

eu am vazut mostre la sensiblu, dar n-am incercat. sweet parca zicea ca sunt culorile aiurea. si mai zicea cineva ca nu se intind prea bine. nu stiu ce sa zic...

+Quote Post
Cindy
post Mar 1 2007, 11:15 PM
Post #220

V.I.P.

oana, s-a mai vorbit despre fdt avene. depinde acum ce iti doresti tu de la un fdt. daca iti doresti putere de acoperire, nu te sfatuiesc sa ti-l iei. dar daca vrei un fdt lejer, natural, este foarte ok. in plus e noncomedogenic, are SPF 15, e waterproof (cel putin asa scria pe pliant (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ). intr-adevar nu sunt prea multe nunate,eu nu mi-am gasit una care sa mi se potriveasca foarte bine, cel mai deschis era prea deschis, iar cel mediu destul de inchis..spunea o elady ca nu se intinde bine, dar cel compact, cu mai mare putere de acoperire. cel lichid se intinde bine.

+Quote Post

66 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:37 AM