IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
Cindy
post Mar 16 2007, 10:01 PM
Post #221

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

o prietena o sa plece peste cateva zile in Anglia si ma gandeam sa-i spun sa-mi cumpere ceva cosmetice..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar din pacate, nu prea stiu ce se gaseste pe acolo.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am fost in Anglia acum cativa ani, dar atunci nu eram o product junkie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nici nu aveam probleme cu tenul..de mult imi doresc Colour Clone de la Helena Rubinstein..ce parere aveti despre el? stiu ca monicutza l-a incercat, poti sa imi dai mai multe detalii? ce putere de acoperire are? sau m-ar tenta si un fdt stick, dar chiar nu stiu ce optiuni am... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sau unul cremos, care are 2 sectiuni, o parte mai alba si una mai inchisa si se amesteca, dar nici in cazul asta nu stiu ce variante am.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pls fetele, ajuta-ti-ma cu un sfat (de preferat cat, cat mai multe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Kitten
post Mar 16 2007, 10:24 PM
Post #222

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

eu nu stiu ce sfat sa-ti dau. eu nu as putea sa-mi cumpar un fdt indirect asa, fara sa-l pun pe pielea mea.

+Quote Post
Cindy
post Mar 16 2007, 10:37 PM
Post #223

V.I.P.

eu am tenul deschis si de obicei mi se potriveste cea mai deschisa nuanta si oricum o sa ma uit pe net si o sa le studiez cu atentie..am vazut pe beaute-test un corector Stila, care de asemeni ma tenteaza..de asta stiti ceva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 18 2007, 06:27 AM
Post #224

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

fetelor TRUE MATCH de la L'OREAL e non-comedogen? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pe el scrie doar oil-free... dar imi place cat de bine se "muleaza" si mi se potriveste perfect o nuanta de acolo.. + ca are fps 17... help? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Alma
post Mar 18 2007, 08:55 AM
Post #225

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

fetelor eu mi-am luat fondul de ten anti imperfectiuni de la vichy si e ok, dar totusi nu are o putere de acoperire mare, ce imi place este ca tine mult si are spf 20.... scrie pe el ca e hipoalergenic asta inseamna ca nu e comodogen? oricum eu in acelasi timp am inceput sa ma dau si cu acest fond e ten si cu clean ac si mi-au iesit cateva bubite pe frunte, dar nu cosuri, mai degraba ca o iritatie asa cu apa....e ciudat...nu stiu de la ce ar putea fi. deocamdata renunt la clean ac sa vad rezultatul...a mai patit cineva asa ceva?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Mar 18 2007, 09:45 AM
Post #226

Membru de Onoare

Member No.: 265

Hipoalergenic nu e acelasi lucru cu noncomedogen dar produsele Vichy sunt noncomedogene.Eu una nu cred sa ai acele bubite de la el dar e bine ca ai renuntat la clean ac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In felul asta ai sa stii daca e de la fdt sau de la altceva.

+Quote Post
buburuzazuza
post Mar 19 2007, 10:30 AM
Post #227

Incurabil

From: pe malul apei...
Member No.: 673

Fetelor am si eu nevoie de un sfat de la voi...am citit pe aici ca ati folosit fondul de ten de la Lancome. Vreau sa-mi cumpar ADAPTIVE deoarece este pt ten mixt dar in acelasi timp imi face cu ochiul si TEINTE IDOLE ULTRA. Eu am un ten mixt, pielea de pe obraji este foarte uscata iar T este tot timpul gras. Am inteles ca Adaptivul-ul se adapteaza tenului uscat dar nu are aceeasi putere de acoperire ca Idole. Voi ce parere aveti? Stie cineva care din acestea ar fi mai bun? Help! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 19 2007, 03:19 PM
Post #228

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

buburuzazuza de ce nu te duci sa le testezi? mergi la mall si incearca-le pe ambele, o zi unul, o zi altul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . eu am mers asa sa testez lancome sau phytomer si fetele chiar mi-au oferit mostre si a fost f bine asa pt ca pana la urma ambele ma iritau (nu era vb de fdt ci de gel pt spalat)

nu stiu nimeni de TRUE MATCH? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 20 2007, 08:42 AM
Post #229

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

In tara nu este True match, doar Accord parfait. Nu sunt sigura ca e exact acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) , dar sunt pe ici pe colo cateva impresii despre asta. Mie mi s-a parut nici...nici, adica se putea si mai bine.

+Quote Post
Cindy
post Mar 20 2007, 11:59 AM
Post #230

V.I.P.

bebe, parerea mea este sa te orientezi spre ceva mai safe, mai ales ca tu ai si un ten mai sensibil si complicat.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) spuneau unele fete, de exemplu, ca le-au aparut bubite sau cosuri de la fdt l'oreal..si in plus, in america ai o gama foarte variata de produse, ai de unde alege..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

66 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 07:28 PM