IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
bebe_maria
post Mar 20 2007, 02:33 PM
Post #231

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

sweet ce dreptate ai cu tenul meu sensibil si complicat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .. da aici sunt f multe marci de cosmetice si tocmai de-aia mi-e greu sa aleg (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , nici sa le testez pe toate nu pot..defapt mi-a placut enorm o nuanta de portelan de aici pt ca nu o gasesc la toate marcile, se potrivea perfect cu pielea mea, disparea in decor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Merci pt raspuns ..cred ca mai stau si daca totusi o sa vreau fdt ma duc si-mi iau de la MAC (daca scrie pe ele non-comedogene:)) dar la l'oreal ma incanta si pretul, e doar 10$ true match..
Go to the top of the page

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 20 2007, 03:18 PM
Post #232

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

QUOTE(sweet_girl @ Mar 16 2007, 08:01 PM) *
de mult imi doresc Colour Clone de la Helena Rubinstein..ce parere aveti despre el? stiu ca monicutza l-a incercat, poti sa imi dai mai multe detalii? ce putere de acoperire are? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

sweet, eu folosesc Sensual Clone care e varianta matifianta pentru ten mixt. sigur e non-comedogen si e f bine tolerat de tenul meu extrem de sensibil. puterea de acoperire e medie. este fdt pe care il folosesc zilnic cam de 2 ani si pe care nu am de gand sa-l schimb prea curand. tenul meu are o tonalitate (undertone) de galben si o culoare medie, nici deschisa nici inchisa si mi se potriveste perfect nuanta Vanilla no. 20. i-am luat si sorei mele care jura ca i-a vindecat si cateva imperfectiuni pe care le avea pe fata. si desi sora mea are tenul mai inchis i se potriveste si ei aceasi nuanta ca si mie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
de curand am cumparat si Color Clone de curiozitate dar l-am facut cadou unei prietene pentru ca mi se mare mai potrivit pentru un ten uscat sau cel mult normal.

maria, eu am Studio Fix/MAC si mi se pare extraordinar dar fiind produs profesional si avand o putere mai mare de acoperire trebuie sa ai mare grija cand te demachiezi, trebuie sa insisti pt a-l inlatura f bine.

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2007, 03:36 PM
Post #233

Musafir

Monicutza, ai folosit vreodata Ideal Mate de la Estee Lauder (e ca un mousse si lasa o senzatie pudroasa, placuta, se intinde foarte usor si bine)?
M-ar interesa o comparatie intre astea doua. Si problema e ca nu e pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 20 2007, 03:52 PM
Post #234

Membru de Onoare

merci monicutza, mai am si eu o intrebare: fdt cu putere mare de acoperire este de obicei mai.. "pudros"? ca nu vreau asa, arat groaznic cu cele de genul ala, eu vreau unul fluid si care sa arate f natural.. nu conteaza ca nu acopera tot, eu nu mai am decat putin pete si nu ma stresez de ele, am mai mult semne gen gaurele si pe alea oricum nimic nu le poate acoperi, pot sa pun eu tone de pudra fdt si pana la urma nici nu vreau sa acopar pt ca eu tot stiu ca sunt acolo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. dar vroiam ceva care sa dea o nuanta frumoasa tenului si sa ma protejeze de soare

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 20 2007, 03:59 PM
Post #235

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

da, kalua, l-am cumparat imediat dupa ce a aparut. la vremea respectiva mi s-a parut ok dar nu am reusit sa gasesc o nunata f potrivita tenului meu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
facand comparatie, pentru tenul meu cel putin, Sensual Clone e mult mai potrivit. si, repet, e cel mai bine tolerat din tot ce am incercat eu. adica in lupta mea cu hipersensibilitatea pielii si tendinta acneica mi se pare singurul fdt care aproape e ca si tratament pt mine.
si un alt mare plus, pt un fdt cu putere medie de acoperire si efect matifiant, Sensual Clone reuseste sa nu dea efectul de masca.

maria, Studio Fix pe care il am eu e in varianta compacta si este mai pudros imediat dupa aplicare dar cam in jumatate de ora se uniformizeaza f bine pe fata si nu se mai vede nenatural. daca pulverizezi niste apa termala peste e si mai bine.
de anul trecut a aparut si varianta fluida a Studio Fix (are si SPF 15) dar nu am incercat-o. din descrierea ta eu zic ca variante ar mai fi:Mineralize Satinfinish SPF 15 Foundation sau Select SPF 15.

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2007, 04:23 PM
Post #236

Musafir

Multumesc, Monicutza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 20 2007, 04:30 PM
Post #237

Membru de Onoare

Multumesc si eu Moni, retin ce mi-ai zis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 21 2007, 09:23 AM
Post #238

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

bebe_maria, am vazut ca a aparut ceva interesant la L'oreal, Bare Naturale, gentle mineral makeup...doar pe site-ul din state si cel frantuzesc am vazut. Eu una l-as incerca, am auzit doar de bine de mineral makeup, abia astept sa apara si in tara.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 21 2007, 03:48 PM
Post #239

Membru de Onoare

Hmmm ioanaraluka nu l-am vazut pe asta la l'oreal.. am tot vazut reclame la pudre cu minerale dar parca nu era si fdt. O sa ma uit oricum, merci. Intre timp am intrat pe site la MAC ai poti sa discuti cu un make-up artist (or so they say) care mi-a recomandat MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation. Deocamdata o sa astept crema glycon si pe urma imi iau fdt. Apropo de asta, ioanaraluka parca si tu ai (avut) glycon. Are cumva fps?

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 21 2007, 06:41 PM
Post #240

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Ei asa spun ca are fps, dar nu e mentionata nicaieri valoarea. In plus, nici concentratia de acid glicolic nu e scrisa.
Eu acum am luat direct Glycon forte, asta nu se da ziua ca nu are fps.
P.S. Cred ca si produsul de la L'Oreal e pudra, nu fdt.

+Quote Post

66 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 07:13 PM