![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Hmm pai atunci cred ca o sa le scriu sa-i intreb ce fps are ca sa stiu daca tr sa folosesc eu un fdt cu protectie solara cand ma dau cu crema. Tu ai fost multumita de glycon, daca ti-ai luat si glycon forte banuiesc.. ziceai si tu parca ceva de niste semne gen gaurele de la acnee, s-au atenuat cu glycon?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ioanna, eu am citit pe site ca nu trebuie sa folosesti si alte produse paralel cu glycon, pt a nu interactiona cu ingredientele cremei sau ceva de genul asta.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) o fi adevarat sau e doar o strategie de marketing, sa cumpere lumea doar crema lor? tu folosesti si alte produse, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
bebe, gaurelele din pacate sunt tot acolo, dar restul tenului arata mai luminos...pe asta ma si bazez, sa atraga altceva atentia, ca mi-am luat speranta sa mai treaca de tot. Am fost multumita de Glycon, as fi vrut sa fac in continuare cu Glycon forte, dar m-am luat cu altele si asa am ajuns sa fac la distanta...de o vara. Nu stiu daca e de la crema, dar dimineata nu se vede aproape nimic...inestetic, pe parcursul zilei se accentueaza semnele.
Povestea de pe site cu inainte si dupa se refera la folosirea cremei Glycon premergator unui peeling, deci pozele sunt dupa peeling, nu doar dupa crema (daca la asta te refereai). M-am gandit mult la un peeling, dar daca voi ziceti ca pielea revine la starea de dinainte dupa un timp...si daca tipa de care povestiti lucreaza acolo si nu arata perfect, nu stiu ce sa mai cred. sweet, folosesc asa: demachiantul cu catina dimineata si seara daca nu ma machiez, daca da, ma dau cu Elmiplant pentru piele sensibila, ca asta nu face fata; cand ma cojesc mai dau cu scrub Bioten ca sa ma pot farda, in rest cam rar masti, ca as vrea sa vad daca chiar are efect fara multe alte produse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si crema de zi antirid tot Bioten. Nu stiu ce sa zic cu marketing-ul, cam multe explicatii se bazeaza pe asta. Mie de ex. mi se pare ca are efect mai bun crema daca folosesc demachiantul Elmiplant, nu cel recomandat. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ioanaraluka cu peelinguri repetate se reduce si marimea gaurelelor mai ales daca forma lor este piramida cu fundul in sus adica la suprafata e gaura mai mare si spre interior se micsoreaza (se poate si invers sa fie mai mica la suprafata si spre interior sa se largeasca!) dar nu e de ajuns unul.. iar daca se combina glyconul cu peelingul se obtin rezultate si mai bune..poate ca si mie mi s-au micsorat totusi putin gaurelele sa zicem cu 10-15% (ma refer la rezultatul care dureaza) dar nu-mi mai dau eu seama .. iar Mihaela de la clinica am impresia ca a avut ceva mult mai rau pe fata, ea a facut peeling cu fenoli in urma cu cativa ani si poate de-aia nu mai poate repeta si sincer nici nu mi s-a parut ca s-ar simti cumva complexata asa ca poate nici nu vrea sa mai faca!
Am fost sa ma uit si de produsul de care ziceai tu de la l'oreal si e vb de pudra cu minerale.. iar eu cu pudra nu prea ma inteleg, nu-mi place.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Gaurelele de care zici tu nu sunt de fapt pori mariti, cu forma de piramida, con etc.? Am inteles ca aspectul asta e determinat genetic si mare lucru nu se poate face.
Eu vorbesc de "gropite" in toata regula, cred ca sunt afectate mai multe straturi de piele la cum arata si am impresia ca de asta nu se modifica in bine aspectul in timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Da ai dreptate, la pori ma gandeam cand am zis aia.. sunt afectate multe straturi de piele dar cu peelinguri repetate (adica an de an peeling mediu macar, nu ma refer la peelinguri superficiale) se reduc... eu am citit undeva de asemenea ca daca ai gropite de-astea e bine sa le tratezi devreme pt ca in timp ele se accentueaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Dar porii au fost diminuati cu glycon? Eu sper sa ajute macar putin si la gaurele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Porii arata bine, sincer pentru mine asta nu e o problema, adica nu cu ei aveam treaba, dar observ dimineata ca tenul arata odihnit si nu luceste. Acuma ce sa zic, si cu crema asta, ca si cu restul, e "pe incercate", la fiecare are alta reactie.
Oricum si porii dilatati arata rau odata cu trecerea anilor, se modifica aspectul pielii in timp, ca vrem, ca nu vrem. Eu cu "cicatricile" ma chinui...anyway, sunt f vechi, dar nu s-au accentuat in timp, unele parca s-au estompat. |
|
|
![]()
|
|
Pai poate s-au estompat de la glycon? Sau de la toate tratamentele pe care le mai faci? Ar fi bine sa fie asa pt ca eu citisem ca in timp astea devin mai vizibile (si asta spunea un dermatolog)
|
|
|
![]()
|
|
Sper ca si de la Glycon, altceva in afara de asta si de Retin A nu am mai folosit, ma refer la ceva "agresiv".
Probabil ca devin vizibile odata ce tenul imbatraneste si implicit pielea se "lasa". Oricum, de la atatea exfolieri, cred ca si ridurile se vor lasa asteptate (macar atat). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
la noi se gaseste ceva de la Stila? mi-a picat mie acum pe produsele astea..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am uitat la Sephora, dar nu am vazut.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:24 PM |
|