IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
MonicutzaB
post Mar 26 2007, 02:08 PM
Post #251

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

sweet, in Beauty Shop/Mall Vitan exista stand Stila.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 26 2007, 06:17 PM
Post #252

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mersi, Moni..o sa ma duc sa ma uit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
din nefericire, nu mi-a gasit prietena mea fdt HR Color Clone sau Sensual Clone..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tu de unde iti iei, Monicutza? pacat ca nu exista si la noi..

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 27 2007, 08:16 AM
Post #253

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

imi pare rau, sweet, chiar eram curioasa daca o sa-ti placa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
sa stii ca nici eu nu inteleg politica celor de la HR. acum cativa ani au anuntat ca se retrag de pe piata americana pt a se concentra pe europa si asia. totusi sor-mea nu a gasit stand HR pe aeroprtul din londra, un alt prieten mi-a cautat pe aeroportul din paris tot fara succes; in beijing iar nu aveau. in fine, eu am norocul ca plec ori eu ori un coleg de cateva ori pe an la amsterdam sau prin amsterdam unde gasesc fara probleme (dupa parerea mea e unul dintre cele mai bune duty-free-uri).
cand mai plec iti spun si daca vrei iti iau eu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
alexutza_eu
post Mar 27 2007, 09:36 PM
Post #254

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: iasi
Member No.: 1,402

fetlor vreau sa va intreb si eu daca fdt infaillible de la l'oreal e comedogen, in caz ca l-a folosit cineva.eu sunt mai noua in ale produselor non-comdogene si ma intrebam dac nu acest fdt e cauza elefantilor mei.imi poate recomanda cineva si o crema buna care sa-mi hidrateze tenul dupe zynerit, pretty please (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
va multumesc mult de tot! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 27 2007, 09:57 PM
Post #255

V.I.P.

mersi mult, Moni, ar fi super.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) esti o draguta!

alexutza, se poate ca infailible sa iti povoace cosuri, stiu ca citisem pe beaute-test si multe utilizatoare se plangeau de asta. eu in general evit folosirea produselor gen Maybelline, L'Oreal etc pentru ten, prefer sa ma axez pe ceva mai safe..

+Quote Post
alexutza_eu
post Mar 28 2007, 01:27 PM
Post #256

Contaminat
*

fetelor va rog sa imi ziceti si mie daca fdt de la vichy, cel nou ,e ok in caz ca l-a folosit cineva.am fost azi in farmacie si am vazut ca e noncomedogenic si hipoalergenic, dar nu stiu cat de bin e acopera.farmacista a zis ca are un grad ff bun de acoperire, darr am vrut sa vad poate voi stiti mai bine.
mi-am luat demachiant sensibio h2o de la bioderma si cream sebium tot de la bioderam si acum mi-ar trebui si un fdt bun.stiu ca e bun cel de la estee lauder, dar e prea scump pt mine deocamdata.
in rest, n u am mai gasit nimic non-comedogen, pls ajutati-ma cu un sfat!!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 28 2007, 10:42 PM
Post #257

V.I.P.

alexutza, nu am incercat fdt Vichy dar am auzit ca ar fi bun..si daca nu acopera perfect, poti sa folosesti si un corector. eu am de la Boots si sunt multumita de el.

+Quote Post
alexutza_eu
post Mar 28 2007, 11:26 PM
Post #258

Contaminat
*

ms mult de tot sweet, esti sweet ca de obicei.cred ca o sa incerc fdt de la vichy. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 29 2007, 09:32 PM
Post #259

V.I.P.

sper sa iti fie de ajutor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alma
post Mar 30 2007, 11:29 AM
Post #260

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

Eu am fond de ten de la Vichy, imi place ca arata f. natural nici nu ai spune ca ai fond de ten, este f. rezistent, poti sa intri si in apa cu el ca nu se va duce, dar nu are putere mare de acoperire din pacate sau cel putin mie asa mi se pare, dar cum a zis si sweet, daca folosesti si un corector inainte cred ca e ok....Acum depinde si ce anume ai de acoperit, eu am destule pete de la o fosta acnee si cateva gaurele mici, eu nu folosesc corector inainte, dar dupa fond de ten folosesc o pudra de la clinique si mi se pare ca acopera bine.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Problema mea este ca desi am scapat de cosuri, acum imi apar niste bubite mici cu apa care ma mananca, ca o iritatie arata mai degraba si nu stiu de la ce sau cum as putea sa o tratez...a mai patit cineva asa ceva? Am auzit ca crema de la Clarins, Beauty repair ar folosi la asa ceva, a incercat cineva?

+Quote Post

66 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 01:34 PM