![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
sweet, in Beauty Shop/Mall Vitan exista stand Stila.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mersi, Moni..o sa ma duc sa ma uit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
din nefericire, nu mi-a gasit prietena mea fdt HR Color Clone sau Sensual Clone..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tu de unde iti iei, Monicutza? pacat ca nu exista si la noi.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
imi pare rau, sweet, chiar eram curioasa daca o sa-ti placa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
sa stii ca nici eu nu inteleg politica celor de la HR. acum cativa ani au anuntat ca se retrag de pe piata americana pt a se concentra pe europa si asia. totusi sor-mea nu a gasit stand HR pe aeroprtul din londra, un alt prieten mi-a cautat pe aeroportul din paris tot fara succes; in beijing iar nu aveau. in fine, eu am norocul ca plec ori eu ori un coleg de cateva ori pe an la amsterdam sau prin amsterdam unde gasesc fara probleme (dupa parerea mea e unul dintre cele mai bune duty-free-uri). cand mai plec iti spun si daca vrei iti iau eu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
fetlor vreau sa va intreb si eu daca fdt infaillible de la l'oreal e comedogen, in caz ca l-a folosit cineva.eu sunt mai noua in ale produselor non-comdogene si ma intrebam dac nu acest fdt e cauza elefantilor mei.imi poate recomanda cineva si o crema buna care sa-mi hidrateze tenul dupe zynerit, pretty please (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
va multumesc mult de tot! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mersi mult, Moni, ar fi super.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) esti o draguta!
alexutza, se poate ca infailible sa iti povoace cosuri, stiu ca citisem pe beaute-test si multe utilizatoare se plangeau de asta. eu in general evit folosirea produselor gen Maybelline, L'Oreal etc pentru ten, prefer sa ma axez pe ceva mai safe.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
fetelor va rog sa imi ziceti si mie daca fdt de la vichy, cel nou ,e ok in caz ca l-a folosit cineva.am fost azi in farmacie si am vazut ca e noncomedogenic si hipoalergenic, dar nu stiu cat de bin e acopera.farmacista a zis ca are un grad ff bun de acoperire, darr am vrut sa vad poate voi stiti mai bine.
mi-am luat demachiant sensibio h2o de la bioderma si cream sebium tot de la bioderam si acum mi-ar trebui si un fdt bun.stiu ca e bun cel de la estee lauder, dar e prea scump pt mine deocamdata. in rest, n u am mai gasit nimic non-comedogen, pls ajutati-ma cu un sfat!!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
alexutza, nu am incercat fdt Vichy dar am auzit ca ar fi bun..si daca nu acopera perfect, poti sa folosesti si un corector. eu am de la Boots si sunt multumita de el.
|
|
|
![]()
|
|
ms mult de tot sweet, esti sweet ca de obicei.cred ca o sa incerc fdt de la vichy. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
sper sa iti fie de ajutor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
Eu am fond de ten de la Vichy, imi place ca arata f. natural nici nu ai spune ca ai fond de ten, este f. rezistent, poti sa intri si in apa cu el ca nu se va duce, dar nu are putere mare de acoperire din pacate sau cel putin mie asa mi se pare, dar cum a zis si sweet, daca folosesti si un corector inainte cred ca e ok....Acum depinde si ce anume ai de acoperit, eu am destule pete de la o fosta acnee si cateva gaurele mici, eu nu folosesc corector inainte, dar dupa fond de ten folosesc o pudra de la clinique si mi se pare ca acopera bine.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Problema mea este ca desi am scapat de cosuri, acum imi apar niste bubite mici cu apa care ma mananca, ca o iritatie arata mai degraba si nu stiu de la ce sau cum as putea sa o tratez...a mai patit cineva asa ceva? Am auzit ca crema de la Clarins, Beauty repair ar folosi la asa ceva, a incercat cineva? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:34 PM |
|