![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
sar'na alma.eu inca am cosuri de acoperit, asta e mai nasol.deocamdata fac tratament cu zineryt si astept sa mi se duca tot de pe fata, hopefully.
acus ies din casa si o sa imi iau fdt de la vichy,ca tot ma chinui de vreo 2 zile. doamne, cand o veni ziua aia sa ies si eu din casa fara fdt si fara masca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu mai rezist, fetlor, m-am saturat de elefanti... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Fetelor, ce fonduri de ten rezistente la transfer (daca se poate sa fie si necomedogen) stiti?
Eu ma imbrac foarte mult in alb si nu mai suport sa imi patez toate hainele! Pana si cursurile de la facultate au urme de fond de ten, fiindca am tendinta de a duce mana la fata destul de des! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Am auzit ca Helena Rubinstein ar fi foarte bun in sensul asta, dar as vrea ceva care se gaseste si in Romania ca trebuie sa-l incerc neaparat, ca sa vad ce nuanta mi se potriveste! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
intr-adevar de Helena Rubinstein am auzit si eu ca sunt f. bune, fondul de ten sensual clone ar fi rezistent si f. fain, dar ai dreptate, nu se gaseste in Romania.
Altul rezistent si fain ar fi Estee Lauder - "Double wear" si am inteles ca nu e comodogen, eu nu l-am incercat pt ca inca sper sa reusesc sa imi iau sensual clone de la Helena Rubinstein. Pana atunci folosesc Vichy si mi se pare ok, nu grozav, dar bunicel. Alexutza, poate tie ti se potriveste zineritul, dar sincer mie mi-a facut mai mult rau decat bine, eu am scapat de cosuri folosind 3 luni retin a, iar apoi hyseac si lipobase repair, au inceput sa se duca si semnele incet incet sper ca dupa ce ma bronzez sa se duca de tot semnele. gropite am cateva, dar se observa cu greu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* oops, i did it again! sry este din cauza ca imi apar in varianta tree.. daca stie cineva, sa imi stearga postul pls. This post has been edited by ala80: Mar 30 2007, 08:01 PM
Reason for edit: done
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet apasa pe edit si sterge tu, nu poti? eu nici nu stiu ce tree zici tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si apropo de fond de ten necomedogen am tot citit despre cel de la MAC, studio fix ca ar fi comedogen (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ca si alte produse MAC?! asa scriau cei care le folosesc (pe makeupalley parca) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bebe, nu pot pt ca nu imi gasesc mesajul, trebuie sa dau la raspuns ca sa vad ce scrieti. e complicat. o sa urmez sfatul alei si o sa ma duc la probleme cu forumul..imi cer scuze pt offtopic.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bebe, in america nu se gaseste dermablend? uita-te in farmacii, poate gasesti. este recomandat de doctorii dermatologi, are putere de acoperire mare, e waterproof..tare mult as vrea sa incerc ceva din gama asta.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
da sweet am cautat pe net si vad ca e in magazinele macy's
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
sweet, dar dermablendul nu este marca preluata de vichy? se gaseste in Romania?
|
|
|
![]()
|
|
alma, stiu ca apartine de Vichy, dar din pacate nu se gaseste la noi..de fapt daca abia acum a aparut fdt Vichy, cred ca Dermablendul nu o sa apara prea curand.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
bebe, sa imi spui cum e daca incerci.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Vichy este rezistent la transfer?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:40 AM |
|