![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
mi-am luat fdt de la vichy si azi m-am dat prima data cu el.ati avut dreptate, sweet si alma, intr-adevar arata natural, e ca si cum nici nu il am pe fata, dar nu acopera asa de bine.mi-am luat si un baton corector de la gerovital pt ca la sensiblu nu aveau de la boots.sper sa fie ok.eu inca tre sa imi mai dau seama daca pt mine functioneaza zinerytul, ca parca cateodata vindeca, cateodata scoate mai multe chisturi l iveala...nu mai stiu ce sa cred, sunt ff frustrata.
mititik, nu stiu daca e rezistent la transfer fdt de la vichy, dar sa stii ca nu pare genul de fdt care se ia foarte usor. cert e ca are nuante foarte misto, pt mine cea mai deschisa nuanta se potriveste de minune. va pup fetelor si revin cu noutati. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
bine sweet iti spun dar nu cred ca o sa fie prea curand...aici se gasesc mai greu vichy, doar in cateva farmacii...iar dermablend e doar in anumite magazine macy's, fac 2 ore cu metroul pana acolo si mai trec si print-o stare de scarba apropo de pielea mea pe care nimic nu pare s-o ajute (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si urasc gandul ca trebuie sa flosesc iar fond de ten (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
offtopic alexutza calul din marlboro (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
vichy e rezistent la transfer, mie asa mi se pare....eu am fost si la tae bo cu el si am transpirat f tare si inca il aveam pe fata si chiar arata f. natural
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t201/drajy/Copyofhalf.jpg) in poza asta am folosit vichy cea mai deschisa culoare si fara nici o crema inainte sau pudra dupa, doar fondul de ten. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
alexutza, din cate am incercat eu am ajuns la concluzia ca nici un fond de ten lichid nu acopera perfect..si daca acopera bine, nu se vede natural..deci folosirea unui corector mi se pare solutia ideala..eu folosesc corectorul dupa fdt, dar daca ai probleme mai mari poti sa te dai si inainte si dupa. ma bucur ca iti place Vichi-ul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) despre corectorul de la Gerovital nu stiu prea multe, sper sa fie noncomedogen.
bebe, Dermablend are o gama foarte variata, poti sa iti iei doar un corector, daca nu vrei sa folosesti fond de ten. si oricum are putere de acoperire mult mai mare decat un corector normal. daca ai riduri sau linii de expresie la ochi, este un corector special si pt asta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alma, arati foarte bine..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si ai niste ochi foarte frumosi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
mersi mult sweet.
a incercat cineva corectorul TOUCHE ECLAT de la YSL? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
am auzit pareri bune in general despre Touche Eclat de la YSL, este foarte apreciat, daca este vorba de un iluminator, este mentionat mai mereu in reviste, pe net, la TV. dar depinde pentru ce vrei tu sa il folosesti. dar daca vrei sa acopere imperfectiuni, nu cred ca e bun, nici nu este asta scopul lui, este un iluminator. oricum din poza nu se vede ca ai avea probleme cu pielea..
alexutza, fii perseverenta, zinerytul e foarte eficient impotriva monstruletilor! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) stiu ca la inceput e greu, dar o sa se mai amelioreze situatia, sunt sigura..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stiu ca ti-ai luat o crema hidratanta Sebium de la Bioderma, poti sa incerci si o crema antiimperfectiuni, pe care sa o folosesti in timpul zilei, care sa matifieze si sa trateze in acelasi timp. crema hidratanta eu am avut doar Clean Ac de la Avene, dar nu prea mi-a placut cum imi lasa tenul in timpul zilei, era destul de lucios si nici nu era suficienta pt problemele mele..de-aia ti-am recomandat si o crema tratament imperfectiuni, pe care poti sa o folosesti si ca baza de machiaj..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
si eu am probleme cu pielea de pe frunte. am urme de la cosuri si cateva gropite, nu e f. rau, nu ma plang, dar mi-ar placea sa le pot acoperi mai bine. eu vroiam mai mult Eclat pt cearcane si pete, am vazut ca ziceau fetele pe makeupalley ca il folosesc sa acopere capilarele sparte si imperfectiunile...am vazut ca foarte apreciat e si fondul de ten de la YSL -Perfect Touch radiant blush , dar nu sunt sigura daca e comodogen sau nu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
alma, esti tare frumushica, iar eu nu vad nici urma de imperfectiune la tine.
tare ma bucur fetelor cand vad ca la unele functioneaza asa de bine niste tratamente, de reusesc sa se vindece aproape complet...imi da si mie sperante ca poate va iesi soarele si pe strada mea. sweet, mersi mult de tot pt sustinere, sunt hotarata sa continui, orice ar fi.trebuie sa scap de monstruleti ca sa imi pot vedea in continuare de viata...fata complexe si increzatoate in mine... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
alexutza, mersi mult, ce tip de ten ai tu? ca am inteles ca zyneritul functioneaza bine in cazul tenului gras sau mixt. eu am ten uscat si desi am folosit crema hidratanta, nu am reusit sa fac tratament cu zynerit. eu acum mi-am comandat crema glycon pt acele urme . sper ca e asa de buna precum se spune. pupici si nu iti pierde speranta pt ca daca ne dorim ceva din tot sufletul pana la urma reusim.
|
|
|
![]()
|
|
cred ca au crescut cu mult vanzarile dnului doctor Mugea in ultimul timp..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
alma, nu esti multumita de fdt Normateint? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:50 AM |
|