![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
ba da sunt multumuita, dar parca as incerca in zona fruntii ceva cu o putere mai mare de acoperire. si tu folosesti tot normateint sweet?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
pai alma eu nu am pielea f grasa, numai ca am multe puncte negre si cosuri.nu am tenul lucios, ci se usuca f repede daca nu folosesc crema hidratanta.am pb in special in zona obrajilor.tie ce ti-a facut zinerytul?
sweet, ce cream care sa fie si hidratanta si antiacneica mi-ai recomanda? ai folosit ceva care sa fie bun intr-adevar?e oare posibil ca crema sebium si corectorul de la gerovital sa fie comedogene?mie mi s-a parut logic ca daca sunt pt tenul cu pb sa fie non-comedogene si nu mai am cutiile ca sa ma uit la ingrediente (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
eu nu am avut probleme decat in zona fruntii si am folosit zynerit o saptamana, dar desi foloseam si o crema hidratanta, pielea devenise f. f. uscata si nu l-am mai folosit. pt mine a functionat bine retin a, dar am prietene care au scapat de acnee cu zynerit, dar trebuie sa ai rabdare si sa nu iti pierzi speranta, sunt sigura ca in curand va veni ziua cand vei putea iesi din casa fara fond de ten (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ca si crema hidratanta non comodogena eu folosesc lipobase repair, dar numai noaptea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu cunosc persoane care au scapat de probleme cu Zineryt..chiar stiu pe cineva care chiar avea probleme mari si acum are un ten frumos..
eu nu am tenul uscat, dar multe din cremele tratament din gama dermocosmeticelor mi s-au parut destul de hidratante. in cazul problemelor cosurilor, punctelor negre ar fi eficienta o crema pe baza de acid salicilic, BHA-ul care a devenit atat de popular pe forum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mie mi-a placut de exemplu toata gama Roc Purif-Ac, fetele mai spuneau ca sunt multumite de crema Effaclar K La Roche Posay. mi-a mai placut Keracnyl Ducray care e pe baza de PHA, Aknorm Plante System care e pe baza de plante si pe care o folosesc in momentul actual, hidrateaza si matifiaza in acelasi timp.. pentru cosuri este foarte eficient benzoyl peroxyd. mie mi-a placut foarte mult Brevoxyl, care avea 4% benzoyl peroxyd dar pe termen lung mi-a facut puncte albe.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cremele pe baza de AHA mai sunt bune si mai putin agresive, iar pielea devine mai stralucitoare, capata un aspect mai prospat, dar ofera o exfoliere mai superficiala, la suprafata pielii.. crema Sebium sigur este noncomedogena, ca toate dermocosmeticele de altfel, dar de corectorul de la gerovital nu stiu ce sa zic, pacat ca ai aruncat lista cu ingrediente.. alma, eu folosesc Chanel Double Perfection fluide, dar as vrea sa incerc si Normateint, mai ales daca spuneti ca are nuante deschise, Chanelul imi este totusi putin mai inchis ca nuanta pielii..si fdt de la Vichy sustine ca ar fi si tratant.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) deci, voua va place? merita sa imi iau? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
mie personal imi place Vichy, dar nu imediat dupa ce il folosesc ci cam dupa jumate de ora cand culoarea pare sa se schimbe putin, dar am o prietena care zice ca ei i se aduna in locurile cu riduri de expresie, cred ca depinde de ten. Sincer, daca treci de la Chanel la Vichy nu ma astept sa fii foarte incantata. Ce putere de acoperire are Chanel? Vichy nu acopera foarte bine si nu e matifiant, dar este rezistent, ceea ce pt mine e f. important. Eu zic ca ar fi bine daca ai putea sa incerci inainte sa vezi daca iti place...Desi pe moment mi se pare ok, cand mi se termina as incerca parca si eu altceva...ma tenteaza de la Helena Rubinstein- Sensual clone, dar pana o sa ajung in America sa mi-l iau cred ca o sa incerc de la YSL- Perfect touch radiant blush. Am auzit ca ambele ar fi f. bune, doar ca Sensual Clone e si rezistent la transfer.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
e bun Chanelul, dar nu e chiar extraordinar, cum ar sugera numele lui Double Perfection..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu are putere mare de acoperire, trebuie neaparat sa folosesc corector dupa. este in schimb natural, destul de matifiant, ofera luminozitate.. ce ma deranjeaza pe mine este insa faptul ca nu mi se potriveste perfect culoarea. cea mai deschisa culoarea era foarte foarte deschisa, pt asiatice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , iar urmatoarea imi este putin inchisa..dar la vara cred ca o sa fie f ok. de aceea ma tenteaza Vichi-ul, poate imi gasesc si eu the perfect match (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am inteles ca nuantele sunt destul de deschise..nu stiu daca chiar o sa trateze, dar gandul ca are si fdt un efect benefic ma face sa ma simt mai bine si poate chiar o sa reuseasca ceva, macar sub efectul autosugestiei.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pai in toate cremele si tratamentele cred ca jumate este puterea sugestiei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
sweet, mie i mi place fdt de la vichy.cea mai deschisa nuanta mie mi se potriveste perfect, dar daca asata nu o sa fie ok pt tine, urmatoarea e tare inchisa.dar daca zici ca ai tenul deschis, ar trebui sa fie buna cea mai deschisa nuanata.
nu asa vrea sa fie intr-un ceas rau, dar parca si tenul meu incepe sa arate mai normal.va pup, fetele mele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
scriu in special pentru bebe maria, reluand o discutie mai veche referitoare la fdt MAC in special si la fdt mineral in general. o prietena si-a cumparat Mineralize Satinfinish SPF 15 Foundation/MAC. tipa respectiva are un ten normal, bun, foarte deschis la culoare cu mici imperfectiuni. ei bine fondul asta de ten arata spectaculos pe pielea ei, are o putere de acoperire destul de mica dar este foarte natural, uniformizeaza tenul si da o stralucire f misto dar nu pt ca ar avea ceva sclipici in el, pur si simplu pare tenul sanatos. am ramas profund impresionata. si prietena mea a zis ca e de departe cel mai bun fdt folosit de ea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) deci maria, poate reusesti sa-l testezi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana una alta iti multumesc eu, Monicutza, pe asta mi-l voi lua cand mi se termina actualul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 04:16 PM |
|