IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
Cindy
post May 3 2007, 09:44 PM
Post #311

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

l-am vazut si eu si mi s-a parut foarte interesant..dar am avut cateva dezamagiri cu Lancome`ul si am cateva rezerve..sa nu incercat fdt Maquimat, este ingrozitor!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 5 2007, 02:14 PM
Post #312

Musafir

Monicutza, m-ai trimis sa-mi iau Mineralize Satinfinish SPF 15 Foundation si am venit acasa cu Sensual Clone. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am incercat si Colour Clone, dar parca Sensualul mi-a placut mai mult. Acopera si nici nu se vede, ptiu, drace! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am iesit din magazin sa ma vad la lumina zilei si mi-am zis ca m-am dat cu prea putin, nu se vedea absolut nimic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mie tot vanilla mi se potriveste.

+Quote Post
Cindy
post May 5 2007, 04:55 PM
Post #313

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

kalua, dar tu cred ca nici nu ai probleme cu tenul, nu?

oricum, cred ca ai facut o alegere foarte buna! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
kalua
post May 5 2007, 05:04 PM
Post #314

Musafir

Mi s-a ingrasat tenul in zona T si am tot felul de pete mici rosiatice pe fata mai nou. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De cosuri nu pot sa ma plang, mai iese cate unul, doua, dar mai rarut.

+Quote Post
mada
post May 8 2007, 09:45 PM
Post #315

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

buna fetelor.sunt noua pe forum.
eu inca nu am gasit un fond de ten care sa`mi satisfaca toate nevoile tenului in totalitate.in orice caz,cel mai mult mi`a placut colorstay de la revlon.acopera perfect,lasa tenul mat toata ziua,nu creeaza aspect de masca,este non`comedogen.este perfect pentru pielea mea.din pacate,avand doar 17 ani,am renuntat sa`l mai folosesc caci tenul meu are nevoie de ceva mai lejer,care nu acopera atat de tare.in prezent sunt in cautarea unui fond de ten matifiant,dar usor,care lasa tenul sa respire,si ii creaza un aspect proaspat.mentionez ca am tenul mixt.

+Quote Post
splendora
post May 19 2007, 06:16 PM
Post #316

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Revin cu cateva idei , pt ca Maybelline Cream Mousse m-a dezamagit. (pt ca fondul de ten spuma nu se potriveste tenului meu sensibil si usact). Asadar, mi-am propus sa incerc cateva din cele care le mentionez mai jos:

Clinique -

Perfectly Real Makeup

Feels like nothing at all. Yet creates your skin’s most perfected, natural look. How? Patent pending* micro-mirrored technology optically resurfaces skin. Oil-free. Non-acnegenic.

Dewy Smooth Makeup SPF 15

Ultra-moisturizing, Clinique's fresh new take on foundation glides on even the driest skin, for a comfortable, supple feeling that lasts. Plumping skin too, so yesterday's lines seem to disappear. Evens out skin tone. Protects with SPF 15.

L'Oreal - Infallible
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post May 19 2007, 09:57 PM
Post #317

Musafir

Fetelor, mi-am luat si eu Sensual Clone. Am nimerit intr-unul din multele magazine de parfumuri si cosmetice din statiune si am tot testat diverse. A intrat una din tipele de acolo in vorba cu mine si a sfarsit prin a ma da pe toata fata cu Sensual Clone nr. 14 Natural. Mi-a spus sa merg linistita la hotel si sa ma intorc a 2 a zi sa-i zic daca mi-a placut ori ba. Si m-am intors a 2 a zi sa-l cumpar. Tipa a fost f draguta, mai mi-a dat niste tubulete de crema tot de la H.Rubinstein care sa inchida porii si o mostra de parfum pentru bebe YSL - L'Homme. Vreau sa va spun ca fondul de ten e chiar ok. Cand i-am spus maica-mii de marca (eu nu mai auzisem de ea, inainte sa citesc pe aici - multumesc Monicutza de recomandare) mi-a dat replica: pai si eu am avut HR, era cea mai buna marca de pudra pe vremuri. Am dat pe el 31.5 eur. Mai am si din Adaptive-ul de la Lancome si din YSL - Teint parfait, dar m-am gandit ca nu se stie cand mai ies din tara si sa fiu aprovizionata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . H-ulica, daca nu-mi placea Sensual Clone, imi luam si eu tot Matt-ul de la Lancome.
M-am uitat dupa cel recomandat de sweet, dar nu l-am gasit. Sigur asa se numeste, Sweet?

+Quote Post
mada
post May 19 2007, 09:59 PM
Post #318

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

azi mi`a daruit cineva un fond de ten pure makeup de la maybelline.nuanta e buna,dar nu prea acopera. sa il mai incerc si maine sa vad cum se comporta.oricum nu am mari asteptari de la el pt ca e maybelline si de la ei nu`s prea grozave fondurile de ten.ce mi`a placut a fost faptul ca se simte foarte placut pe piele,si lasa tenul misto rau.. (daca nu sunt multe de acoperit.)

+Quote Post
kalua
post May 19 2007, 10:02 PM
Post #319

Musafir

Mult ai dat pe el, roxi. Eu il iau cu 25 si ceva, e-adevarat ca de la o parfumerie anume.
Cand am fost la Praga l-a incercat si o prietena de-a mea si marti s-a dus si si-a cumparat si ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa-i dea Dumenzeu sanatate Monicutzei!

+Quote Post
roxanica10
post May 19 2007, 10:07 PM
Post #320

Musafir

Da, am dat cam mult Kalua, cam asta era pretul pe acolo. Dar nu regret ca l-am luat. Nu m-am mai uitat in aeroport la intoarcere, cat era. Eu am facut o comparatie cu preturile celorlalte produse din magazine cu duty free si erau cu max 1 euro mai mult.
Sa-i dea sanatate! Poate da Domnu si-mi gasesc si eu un fdt pe care sa nu-l mai schimb. Asa cum sper sa ma opresc si la un parfum in curand, maxim 2. Ar fi o dovada de maturitate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

66 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 03:56 PM