IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
Cindy
post May 20 2007, 02:38 AM
Post #321

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxanica, te referi la Maximum Cover de la Estee Lauder? este un fdt foarte foarte bun, dar daca nu ai probleme cu tenul, e mai bine sa folosesti ceva mai lejer, cum e Sensual Clone.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) cum ti se pare? da-ne mai multe detalii..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post May 20 2007, 10:42 AM
Post #322

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ May 20 2007, 03:38 AM) *
Roxanica, te referi la Maximum Cover de la Estee Lauder? este un fdt foarte foarte bun, dar daca nu ai probleme cu tenul, e mai bine sa folosesti ceva mai lejer, cum e Sensual Clone.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) cum ti se pare? da-ne mai multe detalii..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Da Sweet, am fost la standul Estee Lauder si-am intrebat de Maximum Cover si se uitau vanzatoarele cam blond la mine. Am luat si eu toate testerele de fdt la citit si nu l-am descoperit. Ma intrebau daca e ceva f nou aparut. De Sensual Clone o sa va spun mai multe pe masura ce-l folosesc. Ideea e ca fata mea acum e arsa de soare si ma cojesc, dar si in cazul de fata il folosesc si arata bine pe ten. Pentru mine asta a contat f mult, pentru ca stiu ca in trecut nu puteam folosi fond de ten cand eram bronzata pentru ca se vedea f nasol pe fata.

+Quote Post
MonicutzaB
post May 21 2007, 10:33 AM
Post #323

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

QUOTE(kalua @ May 19 2007, 08:02 PM) *
Mult ai dat pe el, roxi. Eu il iau cu 25 si ceva, e-adevarat ca de la o parfumerie anume.
Cand am fost la Praga l-a incercat si o prietena de-a mea si marti s-a dus si si-a cumparat si ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa-i dea Dumenzeu sanatate Monicutzei!

kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ma bucur mult ca va place. eu am fost plecata si am cumparat SC pentru inca 3 prietene. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cel mai ciudat lucru e ca toate au vrut culoarea mea Vanilla. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
cat despre pret, kalua am ramas (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) pt ca si eu dau in jur de 32 eur de oriunde l-as cumpara. nu ma mai joc! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
p.s. kalua, petele alea de care vorbeai sunt cumva cuperoza? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post May 21 2007, 05:23 PM
Post #324

Musafir

Monicutza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si v-am mintit cu pretul, l-am luat si mai ieftin, cu vreo 22 si ceva. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Vino tu incoace, faci chilipirurile vietii tale (si nu numai in materie de cosmeticale). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu-i cuperoza, erau pur si simplu niste pete mititele rosiatice, cam ca in jurul unui cos dar fara cos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Au trecut acum.

+Quote Post
splendora
post May 25 2007, 06:51 PM
Post #325

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Intrebare stupida - Cum imi dau seama ca un fond de ten sau orice alte produse sunt necomedogene? Am inteles ca trebuie sa citesc la Ingrediente dar tot nu stiu cum sta treaba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Si mai exact, care este diferenta dintre un fond de ten necomedogen si unu comedogen?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 25 2007, 07:53 PM
Post #326

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Substantele comedogene continute in fonduri de ten sau in oricare alt produs tratament sau de ingrijire provoaca iritatii, sensibilitate exagerata a pielii, comedoane inchise sau deschise(cosuri, puncte negre, puncte albe). Daca vrei, da un search pe forum pentru a gasi topicul cu substantele de evitat(comedogene) din lista de ingrediente a unui produs aflat pe lista ta de cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Produsele care nu sunt comedogene au -de regula- acest lucru specificat pe ambalaj. Chiar si ele pot contine una sau mai multe din acele substante de aceea e important sa-ti verifici constant pielea in urma fiecarui produs folosit pentru a detecta mai usor o eventuala nepotrivire...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ala80
post May 25 2007, 07:57 PM
Post #327

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Substante comedogene.Click! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
splendora
post May 25 2007, 11:52 PM
Post #328

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

sa traiti! merci mult! sa stiu si io ce cumpar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
rossana_buc
post Jun 1 2007, 09:21 PM
Post #329

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 1,732

hey girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...in sf am reusit sa ma log-ez si eu desi va 'urmaresc' de ceva timp.ca maj din voi am ajuns sa fiu obsedata de idealul unui ten ..'decent' sa-l numesc asa..p kre sa-l poti afisa in public far' stratul obligatoriu de fond de ten..corectoare...pudre si alte cele..dar pan sa ajung in stadiul ala nu-mi ramane decat sa experimentez produse kre sa-mi dea curajul sa ies din casa si f important...sa nu agraveze m rau problema.am acnee de vreo 4 ani,acum s-a m potolit putin dar mi-au ramas semne,gropite si chestii de genu de care scapi m greu dupa cate se pare..asa k nu=mi ramane decat sa incerc sa le maschez.dupa nenumarate achizitii "neinspirate" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) m-am oprit la fondul de ten PERFECTLY REAL MAKEUP de la Clinique,e 100% far parfum,testat pt tenuri sensibile,nonacnegenic,are particule ce reflecta lumina k sa nu se obs imperfectiunile,'denivelarile'...e chiar ok..stau destul de mult machiata si pan acum nu mi-a afectat problema.mi-am luat recent tot de l Clinique un fond de ten fluid care se transf in pudra in contact cu tenul,e matifiant pt k am un ten super lucitor,dar cred k inchide porii pt k mi-au aparut cosuri dupa prima aplicare..asa k am revenit rapid la Perfectly...deci il recomand..de specificat k are acoperire medie,arata ff natural si e ff lejer..nici nu-l simti.
sper k v-am fost de folos..dak e sa descopar si alte chestii misto ..va tin l curent!pups

hey girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...in sf am reusit sa ma log-ez si eu desi va 'urmaresc' de ceva timp.ca maj din voi am ajuns sa fiu obsedata de idealul unui ten ..'decent' sa-l numesc asa..p kre sa-l poti afisa in public far' stratul obligatoriu de fond de ten..corectoare...pudre si alte cele..dar pan sa ajung in stadiul ala nu-mi ramane decat sa experimentez produse kre sa-mi dea curajul sa ies din casa si f important...sa nu agraveze m rau problema.am acnee de vreo 4 ani,acum s-a m potolit putin dar mi-au ramas semne,gropite si chestii de genu de care scapi m greu dupa cate se pare..asa k nu=mi ramane decat sa incerc sa le maschez.dupa nenumarate achizitii "neinspirate" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) m-am oprit la fondul de ten PERFECTLY REAL MAKEUP de la Clinique,e 100% far parfum,testat pt tenuri sensibile,nonacnegenic,are particule ce reflecta lumina k sa nu se obs imperfectiunile,'denivelarile'...e chiar ok..stau destul de mult machiata si pan acum nu mi-a afectat problema.mi-am luat recent tot de l Clinique un fond de ten fluid care se transf in pudra in contact cu tenul,e matifiant pt k am un ten super lucitor,dar cred k inchide porii pt k mi-au aparut cosuri dupa prima aplicare..asa k am revenit rapid la Perfectly...deci il recomand..de specificat k are acoperire medie,arata ff natural si e ff lejer..nici nu-l simti.
sper k v-am fost de folos..dak e sa descopar si alte chestii misto ..va tin l curent!pups

+Quote Post
Diana.
post Jun 1 2007, 10:07 PM
Post #330

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi !

+Quote Post

66 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 05:30 PM