![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Fetelor, am incercat sa parcurg tot topicul ca sa nu pun o intrebare la care s-a mai raspuns deja, si sper sa nu fie cazul.
Am vazut ca ati testat foarte multe produse si am mare incredere in recomandarile voastre dar problema mea vine de la buget. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Din pacate nu imi permit un fond de ten scump (si nici chiar mediu ca pret) in perioada asta asa ca vroiam sa va intreb din experientele voastre cu produsele low-budget ce ati recomanda? Ma gandeam la ceva in zona 35-45 RON si care eventual sa si mearga pe o fata in tratament cu retin (cer cam mult,nu? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Stiu ca pentru fata nu trebuie sa economisim si in general nu o fac dar acum chiar nu-mi permit sa dau prea multi bani pe fond de ten si am cateva evenimente la care e necesar (bal de absolvire+ alte petreceri). Pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
amicutz eu iti recomand Max Factor se incadreaza in suma si e super, pe mine ma incanta produsele lor au pret acceptabil iar calitatea e super. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
amicutz eu iti recomand Max Factor se incadreaza in suma si e super, pe mine ma incanta produsele lor au pret acceptabil iar calitatea e super. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Divi, si cam spre ce m-ai indruma de la MaxFactor, ca stiu ca au multe produse. Sunt toate fondurile lor de ten necomedogene? Nu de alta, dar de-abia a inceput sa mi se curete fata de la retin+zynerit si mi-e groaza sa nu fac ceva gresit si sa o iau de la capat. Offtopic: Scuze daca par cam picata din cer, dar nu ma prea machiez si cel putin pe partea de fond de ten/pudra sunt novice atat la ce ar trebui sa folosesc, cat si cum sa le aplic. Asa ca s-ar putea sa mai vin cu cate o intrebare de genul..cum se aplica asta sau ailalta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Sau poti sa incerci Revoln. Toate fdt-urile lor sunt necomedogene. Iti recomand sa-ti iei din Carrefour/Cora pentru ca au preturi mai bune decat in Unirea/Mall. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
rossana buc chiar se vad mai ok denivelarile cu perfectly wear , acopera si petele rosii? si ce pret are?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Am fost si eu si am testat dermablend si nu mi-a placut. Are numai nuante inchise, chiar foarte inchise pentru pielea mea si mai este si destul de gros .. sau nu e asa fluid cum l-as vrea eu pentru un aspect cat mai natural. Vreau acoperire dar nu vreau sa arat ca si cum as avea masca.
Din pacate nu aveau Toleriane fluid pe care intentionam sa-l cumpar, se pare ca n-a aparut in america si nici n-o sa apara cuand (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bebe, pai la dermablend sunt foarte multe feluri de fdt si sunt si foarte multe culori. nu te-ai uitat pe site? probabil nu era asa bine aprovizionat magazinul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
girls suportati fondul de ten vara nu va provoaca cosuri?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet am fost intr-o farmacie unde avea produse vichy, avene si la roche posay. Intr-adevar erau mai multe tipuri de dermablend dar pe mine ma interesa cel lichid pt fata.. si erau 4-5 nuante, nu mai stiu exact dar cea mai deschisa era f inchisa.. defapt m-am dat cu toate si erau muuult prea inchise pentru mine.. si nici macar nu arata natural! Cand am iesit afara la soare se vedea super 'pudrat'. da, probabil ca acopera bine dar trebuie sa ai multe de acoperit incat sa suporti atata machiaj si aspectul de ...'incarcat'. E ok probabil daca ai probleme mari preferi asta decat sa se vada ele dar totusi.. nici stickul nu mi-a placut, la fel de nenatural (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si nuante galbui. Si cel compact era ff gros dar ma rog, poate astea compacte asa sunt, nu ma pricep prea bine pentru ca nu am mai avut asa ceva. Sincer, aratam mai rau machiata decat cu defectele de acum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pana la urma din ce am testat pana acum revlonul e de departe cel mai bun doar ca mi-as fi dorit ceva cu fps minim 20.. dar asta e! Mi-am luat capital soleil de la vichy si pe urma aplic colorstay.. |
|
|
![]()
|
|
m-am uitat acum pe site si acolo vad ca au intr-adevar si ivory deci probabil ca n-au adus toata gama in america.. la fel nici vichy, nici avene nici la roche posay nu au decat o parte din produse aici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:07 AM |
|