![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Gata l-am gasit (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) sper acum sa faca si ceea ce promite. O sa-l aplic pe o vergetura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si pe o portiune din ten. Sweet daca tot citisi compozitia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , zici ca nu e comedogen, da? Macar la nivel teoretic sa fie ok pt ca la practic you never know..
A, si a fost doar 12$, nu 20$ cum credeam eu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bebe, nu stiu exact ce sa zic..m-am uitat mai atent pe lista de ingrediente si am vazut acelasi Isopropyl Myristate, pe care il contine si Retin-a-ul (doar ca in cazul asta este excipient, deci substanta inactiva), care este destul de controversat, unii ar spune ca este comedogenic, ca astupa porii, altii ca doar in concentratii mari, iar altii ca nu este nimic dovedit, nimic concret. mai contine si Linalool si Eugenol, despre care iar s-ar spune ca sunt iritante, dar daca ar fi naturale (ceea ce ar putea fi posibil, avand in vedere ca are in compozitie multe plante etc), ar fi ok..
tu l-ai incercat? cum ti se pare pana acum? edit: m-am uitat pe site si ei spun ca ar fi non-comedogenic, hipoalergenic si ca poate fi folosit si in cazul pielii sensibile..deci poate este totul ok..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) good luck and keep me in touch! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) splendora, incearca o crema foarte hidratanta si la fel un fdt hidratant..dar nu de la L'Oreal, eu iti pot spune din proprie experiente ca nu sunt bune produsele lor, sau daca sunt bune, poate pt tenuri fara probleme..incearca mai bine dermcosmetice! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
bebe, nu stiu exact ce sa zic..m-am uitat mai atent pe lista de ingrediente si am vazut acelasi Isopropyl Myristate, pe care il contine si Retin-a-ul (doar ca in cazul asta este excipient, deci substanta inactiva), care este destul de controversat, unii ar spune ca este comedogenic, ca astupa porii, altii ca doar in concentratii mari, iar altii ca nu este nimic dovedit, nimic concret. mai contine si Linalool si Eugenol, despre care iar s-ar spune ca sunt iritante, dar daca ar fi naturale (ceea ce ar putea fi posibil, avand in vedere ca are in compozitie multe plante etc), ar fi ok.. tu l-ai incercat? cum ti se pare pana acum? edit: m-am uitat pe site si ei spun ca ar fi non-comedogenic, hipoalergenic si ca poate fi folosit si in cazul pielii sensibile..deci poate este totul ok..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) good luck and keep me in touch! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) splendora, incearca o crema foarte hidratanta si la fel un fdt hidratant..dar nu de la L'Oreal, eu iti pot spune din proprie experiente ca nu sunt bune produsele lor, sau daca sunt bune, poate pt tenuri fara probleme..incearca mai bine dermcosmetice! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sweet, dupa ce te-am intrebat pe tine am gasit si eu pe un forum despre Bio Oil cum ca are un ingredient comedogenic Isopropyl Mystrate (din pacate nu-mi amintesc site-ul unde erau analizate toate componentele produselor cosmetice si gradul lor de 'comedogenitate' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si mi-a fost teama sa-l aplic pe tot tenul zilnic asa ca m-am limitat la o zona cu mai multe gaurele care pana acum (a 3 a zi) e ok. Totusi am apucat sa ma dau o data cu el si pe toata fata si ce pot spune este ca face pielea fff fina, este absorbit perfect (eu de obicei ma inteleg bine cu uleiurile, mai bine decat cu cremele care nu vor sub nici o forma sa intre in piele!), nu ingrasa deloc, miroase foarte placut, aroma florala discreta care se si duce dupa vreo 30 de minute in cazul in care nu e agreata de toti. Deci numai de bine, daca face si ceea ce promite ar fi super. Azi din intamplare l-am zarit si in alta farmacie, tocmai il primisera si il asezau pe rafturi si era prezentat ca produsul nr 1 in UK pentru ingrijirea pielii cu vergeturi sau cicatrici. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
super atunci..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, daca ei spun ca este noncomedogenic si hipoalergenic, asa ar trebui sa fie, se fac analize, nu se spune asa aiurea, mai ales in cazul unor firme cunoscute, care se respecta si isi respecta si clientii..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la nivelul cicatricilor ai vazut ceva? bine, este mult prea devreme, dar sunt curioasa..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
super atunci..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, daca ei spun ca este noncomedogenic si hipoalergenic, asa ar trebui sa fie, se fac analize, nu se spune asa aiurea, mai ales in cazul unor firme cunoscute, care se respecta si isi respecta si clientii..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la nivelul cicatricilor ai vazut ceva? bine, este mult prea devreme, dar sunt curioasa..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu inca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si eu sunt la fel de curioasa, lipseste sa iau lupa sa ma analizez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar oricum nu cred ca apar atat de repede rezultatele. Eu o folosesc pe niste vergeturi, la ochi si pe o zona de pe obraz cu semne, vreau sa o evaluez din mai multe puncte de vedere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
ei...si cum mai e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ti-am lasat destul timp de experimentare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum merge? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) n-a trecut decat o saptamana si nu vad nici o schimbare (in afara de piele catifelata).. pe fata am renuntat sa dau pt ca nu mai aveam cand intre glycon si cremele de tratare a dermatitei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) care a luat-o razna de cand dau cu glycon. dau pe vergeturi si in jurul ochilor, dimineata si seara. sper ca apara ceva schimbari intr-o luna pt ca altfel nu stiu daca am rabdare sa o folosesc in continuare.
ontopic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : mi-am luat colorstay de la revlon si imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . nu e perfect dar e mai bun decat ceea ce am testat la clinique, vichy, avene, l'oreal iar pretul e super (14$) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ma bucur ca iti place Colorstay, si mie imi place, chiar ma gandeam sa imi mai iau unul alta nuanta.
Deci, din cate spui, sa nu mai caut pe la Clinique...cel putin deocamdata. Ramane sa ma hotarasc cu pudra minerala L'Oreal daca sa o mai iau sau nu. |
|
|
![]()
|
|
Ma bucur ca iti place Colorstay, si mie imi place, chiar ma gandeam sa imi mai iau unul alta nuanta. Deci, din cate spui, sa nu mai caut pe la Clinique...cel putin deocamdata. Ramane sa ma hotarasc cu pudra minerala L'Oreal daca sa o mai iau sau nu. ioana, eu am testat 2 fonduri de ten de la clinique si nu mi-au placut deloc, imi accentuau defectele. Acum depinde cum este tenul tau, ce probleme ai. Eu am porii mariti, gaurele si puncte negre gen mici chisturi, 2-3 cosuri nu stiu, aratam mai rau cu fondul de ten decat fara el. Si nu le-am testat nici la intamplare, am chat-uit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cu un consultant clinique online si i-am spus ce probleme am si mi-a recomandat un fond de ten anume (apoi consultanta de la stand mi-a mai recomandat inca unul). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu sunt mai rau ca tine si aceeasi chestie am observat-o si eu, ca unele fdt arata mai urat decat nimic, mai ales, culmea, cele speciale pentru probleme tip ten gras si pete (cu cele matifiante sau cu putere mare de acoperire nu ma inteleg nicicum, si la Colorstay am varianta natural nu cealalta, care stiu ca e mai puternica).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:29 AM |
|