![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
a incercat cineva Mat Lumiere de la Chanel? Tot il vad prin reviste si m-ar tenta .... daca nu e comedo cumva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez cu Double Wear de la Estee Lauder. L-am luat la recomandarea lui Lotte....si n-am scris de el pana nu l-am folosit, ca sa-mi pot exprima o parere: are mai multa putere de acoperire si sta pe fata mai mult decat Sensual Clone-ul de la HR. Si parca nici nu mi se strange atata sebuum pe fata dupa 4-5 ore de la aplicare. Dezavantajul lui e ca intr-o sticluta cam dificila si ca sa-l aplic pe fata folosesc un betisor de machiaj.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rox, am avut si eu Double Wear, dar parca nu mi se parea prea natural. Mai natural mi se pare Max Cover tot de la EL. Si nici nu imi acoperea tot ce era de acoperit.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Folosesc fondul de ten Icon de la Dior. Are pudra incorporata in el. Imi place mult! Am si Lucidity de la Estee Lauder dar l-am folosit doar de 2 ori deoarece nu-l tolerez. De fapt este pt. ten matur, uscat, ceea ce nu e cazul meu. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, mie mi se pare ca Double Wearul acopera f bine si sta mult pe fata. Un alt avantaj de care beneficiez de cand ma dau cu acest fdt, e ca nu mai am probleme deloc cu excesul de sebuum. La sfarsitul zilei, fata nu-mi luceste deloc si folosesc doar fdt, fara pudra. Cred ca-i foarte buna si baza Effaclar K, recomandata de Sweet.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place Colorstay. Spun ceva ce unele dintre voi au descoperit de mult, insa eu de vreo luna si ma impac bine cu el. Asta a fost din lipsa oricaror resurse pe care le achizitionam pe sub mana, iar la pretul de magazin a astuia e ok fata de celelalte gen lancome sau mai stiu eu ce foloseam inainte.
This post has been edited by walpurgik: Nov 30 2007, 09:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Walpu, (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ! Eu il folosesc de 7 ani si nici prin cap nu-mi trece sa-l schimb!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, mie mi se pare ca Double Wearul acopera f bine si sta mult pe fata. Un alt avantaj de care beneficiez de cand ma dau cu acest fdt, e ca nu mai am probleme deloc cu excesul de sebuum. La sfarsitul zilei, fata nu-mi luceste deloc si folosesc doar fdt, fara pudra. Cred ca-i foarte buna si baza Effaclar K, recomandata de Sweet. De fapt cred ca pielea mea e ciudata, de foarte putine fdt am fost multumita si am incercat cateva. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Double Wear chiar este in general foarte apreciat, exact din motivele pe care le-ai mentionat si tu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur ca iti place Effaclarul, eu deja am ajuns la cateva tuburi consumate..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Effaclarizez si eu datorita tie sweet (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , al 2-lea tub, si merge, merge bine.
|
|
|
![]()
|
|
Ma bucur foarte mult, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:23 AM |
|