![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
eu folosesc destul de putin fdt, am tenul uscat si daca nu este mai uleios ma termina, imi trebuie ceva cu acoperire mai slaba. acum folosesc Diorskin Pure Light dar e pe terminate si as vrea sa incerc altceva, dar tot le fel, sa nu usuce si sa nu acopere prea tare. vreo idee? daca ai tenul uscat poti folosi un fdt iluminator- are acoperire mica, doar unifica culoarea tenului ( Vitalumiere Chanel, By Terry, la Stila mai gasesti un fdt f bun) sau hidratant..mie pe piele uscata imi place cum arata fdt de la La Prarie,Skin Tonic de la Givenchy( sunt genul fdt crema, protejeaza), dar astea au acoperire mare |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
daca ai tenul uscat poti folosi un fdt iluminator- are acoperire mica, doar unifica culoarea tenului ( Vitalumiere Chanel, By Terry, la Stila mai gasesti un fdt f bun) sau hidratant..mie pe piele uscata imi place cum arata fdt de la La Prarie,Skin Tonic de la Givenchy( sunt genul fdt crema, protejeaza), dar astea au acoperire mare vitalumiere suna bine, ceva in genul asta vreau,mai mult iluminator. Stila nu am unde sa gasesc la Constanta sa vad cum e. dar o sa incerc chanelul. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 2-January 08 Member No.: 2,924 ![]() |
salut!Walpurgic,am o intrebare pentru tine...undeva intr-un topic ai postat ca stii pe cineva care are produse de calitate ale unor marci cunoscute care livreaza in toata tara...ai putea sa dai mai multe detalii...ma intereseaza!!!iti multumesc
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu cate treaba are cu comedogen ori ba, dar fiind vorba numai de ingredientele make-up-ului, postez aici.
O revista nemteasca de control al calitatii produselor a testat make-up-uri. E vorba exclusiv de ingrediente, nu de alte proprietati (cat de bine se intinde, cat tine, etc). Foarte bune: Dr. Hauschka Translucent make-up Lavera Trend sensitiv make-up fluid Logona make-up fluid Bune: Annemarie Börlind make-up fluid Suficiente: Essence Stay Natural soft make-up La Roche-Possay Toleriane make-up fluid Max Factor colour adapt Insuficiente: Chanel Teint Innocence SPF 12 Diorskin Airflash Spray foundation Manhattan wake-up make-up The Body Shop moisture foundation SPF 15 Foarte proaste: Artdeco mat finish foundation Astor anti stress & lift make-up Biotherm sense aquaradiance make-up Clinique perfectly real makeup Estee Lauder individualist L'Oreal perfect match Lancome color ideal Maybelline Jade creme make-up Nivea Beaute beauty lift Rimmel recover Vichy Flexilift teint make-up Altele n-au fost testate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
nasol,nu mai folosesc Maybelline si L`oreal (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, eu n-am auzit de fdt de la categoria foarte bun si bun. Oare se gasesc decat la voi in Germania?
Vad ca n-au testat Sensual Clone-ul sau Doublewear-ul de la EL, asa ca stau linistita. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lavera si Logona se gasesc la plafarul de aici din cate stiu eu. Dr. Hauscka la farmacii si de asta stiu ca se gaseste si in alte tari, o gramada de VIP-uri folosesc produsele lui (de Madonna imi aduc eu acum aminte). Si-a luat o prietena make-up-ul de la Dr. Hauschka si a zis ca nu-i de folosit, are o consistenat dubioasa si nici nu se intinde cum trebuie. Eu am folosit creme de la firma asta, mi-au placut.
Dr. Hauschka |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, multumesc pentru lamuriri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Discutam cu o tipa ca pe masura ce inaintam in varsta vom schimba fondul de ten. Adica vom da fdt care matifiaza pe cel cu consistenta mai uleioasa, pentru ca tenul incepe sa se usuce. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat sensual clone, venind inapoi din Egipt. La consistenta mi-aduce aminte de Perfect Cashmere de la L'oreal, insa cu o texura ceva mai fina si mai subtila pe piele. Cred insa ca pe zonele mele cu probleme nu prea face fata. Mai insist.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Walpu ai fost in Egipt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:27 AM |
|