![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ati incercat cumva Teint Idole Ultra? L-am incercat putin astazi pe mana, fugitiv, si la prima vedere mi s-a parut foarte misto, textura, a lasat pielea cu un luciu frumos, discret. Bine, trebuie incercat complet. Voi ce parere aveti?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da-i un search sweet, eu am vorbit destul despre el. Mie mi s-a parut super fain, am avut vreo 3 sticlute, apoi n-am mai avut de unde sa-l cumpar, fiindca orice fard ce trece de 100 ron in magazin tre' procurat din alta parte. Venind iarna asta din Egipt, am stat in mana cu teint idole si in cealalta cu sensual clone HR, desi pe primul il cunosteam si mi-a placut am zis sa-l incerc si p'asta din urma. Imi place la teint idole ultra ca e foarte natural, daca-ti nimeresti nuanta potrivita se confunda cu pielea asa de frumos. Mie mi-a placut mult, insa andreica parca si l-a luat si ea si nu i-a placut. Banuiesc ca tine si de problemele cu fata si de cum reactioneaza tenul la el. Sensual clone e interesant, se transforma in pudra pe fata si e foarte fin, insa nu face fata la ce are de intretinut la tenul meu.
Acum le alternez, insa la day make up folosesc revlon active colorstay, am mai scris de el cand mi l-a adus cineva din state; comandasem colorstay normal si m-am trezit cu din asta- e light make up, nu ofera o acoperire prea mare, insa m-am obisnuit cu el si e ok, mai ales ca are spf 25 incorporat si e sweatproof. Singura chestie pe care incerc sa n-o modelez in pitic pe creier e mirosul. Bineinteles ca am citit la cineva ca nu poate trece de mirosul de peste al astuia si atunci mi-am dat si eu seama a ce pute cand il intind, apoi nu se mai simte, fix a ulei de peste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
Buna fetele
Am vazut acum cateva zile ca scria pe undeva o gramada de lucruri despre fond de ten si tipurile de ten si cum sa le aplici etc...nu mai stiu exact unde dar cum gasesc postez.. P.S eu flosesc de la body shop fond de ten de aprox 5 ani si sunt super incantata de el |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Am citit ce spunea Walpu referitor la Teint Idole Ultra si uite ca ma contrazic singura. Asa e, la inceput cind mi l am luat (acum mai mult juma de an, cred....) nu am fost incantata, dar de vreo 2-3 luni de cand am reinceput sa-l folosesc, chiar imi place si cind mi se va termina cred ca tot din asta imi voi lua.
Azi am fost in Sephora si mi-am luat o pudra Chanel, sa vedem cum se comporta. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ela, orice informatie de pe forum poate fi gasita foarte usor folosind functia search. Vezi butonul din dreapta-sus, langa help. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
ms..sunt noua,blonda si cu ochelari...incer sa intru in randul lumii:D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Walpu, dar am si eu o nelamurire... de ce spui tu ca ai avea nevoie de un fond ten cu putere de acoperire mai mare, pentru ca mie mi se pare ca ai un ten perfect, pentru care te invidiez..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, nu mare, medie e numai ok, dar cred ca o sa investesc si intr-un corector mai bun sa mai acopar ce-mi iese aiurea. Nu in toate pozele tenul meu e ok, dar sunt o farsoare si le pun pe alea in care parca arata mai bine. Eu in continuare trudesc cu zona T, fruntea cel putin avand o secretie de sebum foarte mare, si am vazut asta in zilele cand am fost bolnava, stand in casa si nedandu-ma cu fond de ten ca sa mai impiedice secretia de sebum, la cateva ore eram bec. Acum m-am bagat in retin, din nou si cu teama si folosesc in continuare effaclar k. Ei, fdt nu rezista pe fruntea mea, acolo e cel mai mare bai, fixat cu pudra sau nu, acolo e marea provocare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, l-am searchuit. Acum am nedumerirea: tu ai folosit Teint Idole simplu sau ultra? Andreica am inteles ca ultra. Care e diferenta?
Intr-adevar in magazine e scump, aka 165 ron. M-am uitat si pe strawberry, de cand cu euforia fetelor, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si este 93,5 ron, adica aproape jumatate..Dar bineinteles ca nu are decat o singura nuanta, si aia inchisa! Andreica, ce pudra ti-ai luat? Si eu am tot Chanel, poudre universelle versiune compacta, dar nici nu prea am mai folosit-o, se vede cam aiurea daca nu este pielea bine hidratata. Dar exceptand asta, imi place! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
ultra, pe cand l-am descoperit eu, varianta simpla deja nu se mai fabrica
acuma m-a informat un amic ca are o cunostinta cu multe estee lauder-uri, make up de toate felurile, tre' sa merg sa vad, should I stay or should I go? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:57 AM |
|