![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Sweet,
pudra mea se cheama Poudre Douce - poudre tendre pressee. M-am dat azi cu ea peste fondul de ten si este ok. Voiam sa mi iau o pudra mai deschisa la culoare (am una de la paula begoun, recomandata de geo, dar e cam inchisa) si chiar nu stiam ce sa aleg. Am oscilat intre Lancome si Chanel. Bai, eu o invidiez de mor pe walpu cind aud ca se da cu tot felul de blush-uri, pudra bronzanta, etc. pt lumini si umbre... ce mi-ar place si mie... numai ca am senzatia ca daca nu ai tenul aproape perfect nu da prea bine fardul de obraz. Simbata si duminica am stat in casa si m am dat cu retin si dimineata si seara. Luni desprindeam fisii din barbie...ieri si azi am facut o pauza, de maine reincep sa ma dau seara. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Voi folositi effaclarul pe post de crema hidratanta? Eu ma dau cu ictyane dimineata inainte sa ma fardez, dar daca exista ceva mai bun, de ce nu...
oare este ok daca sunt in tratament cu retin (ma dau seara) sa folosesc dimineata effaclar? sau imi trebuie ceva mai hidratant? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Andreica, am folosit si eu Ictyane dimineata, dar nu mi-a placut deloc...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pielea capata luciu imediat, se vedea aiurea, desi eu nu o am grasa, poate doar putin in zona T.. Ai putea sa folosesti Effaclar pentru hidratare si matifiere, eu l-am folosit pana acum doar o data, dar mi s-a parut o foarte buna baza de machiaj. Iti merge bine cu Retinul? S-ar putea sa fie putin cam mult Retin-a chiar in fiecare seara, si Effaclar K dimineata.
Mi se pare ca ai dreptate cu blushurile etc..Nici eu nu folosesc, cam din acelasi motiv..desi inainte dadea foarte bine blushul rozaliu pe pielea mea alba.. Walpu, ce ai fcut cu EL-urile?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc fond de ten de la Maxfactor - adapt color. Sunt foarte multumita, dar citind despre alte fdt nu stiu cat este de bun ce folosesc eu si ce contine. m-am uitat eu la continut dar nu am inteles aproape nimic. ce puteti sa imi ziceti?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
hey:*am si eu o intrebare...a folosit careva fdt de la maybelline ...affinitone?ma cam tenteaza sa-l iau dar nu stiu cat de bun e (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si...cat de comedogen e (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) so...ce parere aveti?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Citisem review-uri bune despre stickul verde de la Avene, pentru camuflarea eventualelor roseti si m-am gandit eu ca nu se putea mie sa imi lipseasca asa ceva..eu, cea shopaholica. La noi din pacate insa nu se gaseste stickul si fixata deja pe idee, m-am grabit sa imi cumpar stiloul, tot de la Avene. Acum am citit review-uri pe beaute-test si m-am cam speriat, in mare parte negative, putin spus proaste..Voi ce parere aveti? Ati incercat? Sper sa nu arat maine verde ca pictata cu carioca sau ca un frankenstein! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O alta intrebare ar fi legata de fdt Toleriane de la LRP, tot shopaholica din mine intreaba, care s-a gandit sa mai varieze produsele de camuflat, ca altfel se instaleaza monotonia in relatia noastra camuflabila... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma tenteaza si asta! This post has been edited by sweet_girl: Mar 3 2008, 09:23 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia sa ne spui si noua Sweet cum ti-a priit pana la urma concealerul de la Avene.
Mie imi trebuie urgen fdt dar nu stiu ce sa imi iau. Am vazut ca la Vichy parca a aparut ceva nou dar nu mai stiu cum ii zice si la Astor a aparut unul Mattitude, care ca reclama suna bine, dar nu prea am incredere in firma. As incerca ceva nou dar nu stiu ce. Vreau unul cu FPS 20+ |
|
|
![]()
|
|
Eu nu mai am incredere in Avene. 2 variante: ori nu stiu eu sa il aplic foarte bine, ori corectorul asta really sucks!! costa si in jur de 50 ron, ceea ce nu e chiar putin, avand in vedere calitatea! Am mai incercat si alte Avene-uri, dar nu cred sa se mai repete!
Mi-am luat si Toleriane, ca deh ma apasa curiozitatea mult prea tare si dupa cateva folosiri mi se pare ok. Acopera chiar bine, nu ma asteptam, se vede destul de natural daca il intinzi bine, ai pielea bine hidratata, nu se exfoliaza etc; nu prea matifiaza, trebuie fixat cu pudra si probabil retouched putin pe la jumatatea zilei, cel putin in zona T. Angel, btw are SPF 20. Eu mai folosesc si corectorul de la MF la care tot revin dupa atatea produse mult mai scumpe incercate si e ok pt mine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
am eu stickul verde avene si e mai bun decat un corector obisnuit , dar nu stralucit . cat despre fdt toleriane in urma parerilor super bune de pe makeupalley mi l-am luat dar nu mi-mi place deloc cum rezista pe fatza , se strange si da aspect de gras tenului destul de rpd , dupa ce il termin o sa revin la cel fluid de la avene care nu acopera atat de bine dar impreuna cu corectorul e f ok, si rezista mult mai bine decat toleriane. fdt vichy cum este? arata natural? rezista?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 29-February 08 Member No.: 3,393 ![]() |
a folosit careva pudra mozaic de la avene? k m-ar tenta si n-as vrea sa dau banii dak nu e ok
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:32 AM |
|