![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
eu am fol pudra mozaic avene si nu-mi place pt ca nu face mai nimik din ce ar trebui sa faca o pudra, nu matifiaza decat pe moment , nu acopera dar asta din cauza ca este translucida cred, in schimb este f naturala si nu cauzeaza probleme, oricum eu nu o mai iau , ma gandeam la double matte sau ceva in genul de la estee lauder, are cineva idee cum este?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxanne, iti place corectorul verde de la Avene? Ma refer la cel tip stilou, nu stick. Sunt eu complet paralela, ca mie nu imi iese deloc.
Acum ca am testat si Toleriane, m-am intors la EL. Deocamdata imi place mai mult si intr-adevar matifiaza mult mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
sweet eu nu am avut corectorul stilou doar stickul cu o parte verde si una normala , si cand mi se termina vreau sa-mi iau stickul doar cu verde , mi se pare ok fata de toate corectoarele care le-am incercat . la cel stilou am incercat doar un tester si am intins un pic pe mana dar nu mi s-a parut grozav. off topic am citit ca ai folosit masca keracnyl si azi o sa-mi iau masca si crema , vroiam sa stiu daca s-au vazut ceva rezultate cu ea mai ales la semne.
a folosit cineva pudra de la boots no7 light pressed powder? reflecta lumina sau e ca un fel de iluminator pt ten? as vrea o pudra cu particule care reflecta lumina astfel ca imperfectiunile tenului sa nu se observe in lumina zilei |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
BG, mi-am luat-o de la o cunostinta care primeste multe cosmetice de firma de dincolo; mi-am luat lancome, bourjois, givenchy si multe altele de la ea la preturi mai mici decat in magazine; are ceva ani buni de cand se ocupa cu astea si e de incredere; e din Cluj, dar expediaza in toata tara prin posta. Daca te intereseaza, da-mi un PM si iti dau datele de contact. pup u! Scuze ca va stresez in halul asta, poate par un pic cam disperata(cred ca chiar sunt de fapt), dar am nevoie de un fond de ten care acopera f bine si cu rabdarea stai cam prost (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Bourjois-plus que parafait?? Ce ziceti? A, walpurgik. Ma intereseaza si pe mine datele acelea de contact, daca se poate...desi nu pentru acum, ca la cat sunt de disperata dau o fuga rapida la Bucuresti si-mi iau un fdt, dar sincer nu m-am interesat pana acum de niciunul, si nici nu stiu daca sa renunt la Vichy-ul meu cel de toate zilele.. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Burjois -ul asta de care ai zis tu e bun. Eu il am si sunt multumita de el, l-am cumparat pentru ca am vazut ca s-a vorbit aici de el. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Mersi.Ma intereseaza pt o acoperire cat mai buna, ai putea cumva sa faci comparatie intre el si Vichy Normateint?Citii pe undeva ca Vichy-ul ar fi o diviziune a lui L`oreal:o E adevarat?
Pentru mine era destul de bun, acoperea petele(poate NU cum as fi vrut eu)...cam inchisa nuanta pt mine ce-i drept(35 sand, iar eu sunt destul de alba-si bruneta,pe deasupra...dar il mai deschideam cu tot felul de batoane corectoare). Stiu ca ideal e sa-l cumperi personal...insa saptamana asta sunt ataaaaaaaaaaat de ocupata(o olimpiada lasata de izbeliste), si vreau neaparat sa-mi iau incat s-ar putea sa apelez la parinti, iar in acest caz:-s ar trebui sa stiu exact nuantaa..OFFffff...toata viata mea am fost o complicata:D Sper totusi sa nu recurg la metoda asta si sa ma abtin:D |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Paste, eu am avut numai un fel de bourjois, deci nu-ti pot da un verdict intrucat era cu particule de lumina si ma dadeam cu el numai pe obraji unde nu am probleme. Daca ai vichy-ul foloseste-l in continuare pana s-o termina tubul si te mai gandesti intre timp ce-ti vei cumpara. Nu te pripi in alegerea fdt-ului ca e crucial pentru a-ti arata fata bine. Eu mi-am luat un corector de la clinique si folosesc in continuare revlon colorstay pe care ti-l recomand. Din cand in cand ma dau cu sensual clone HR, insa la secretia mea de sebum nu prea face fata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Astept sa am ocazia sa-mi recumpar teint idole ultra, mi-e tare dor de el. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Plus que Parfait, din cate stiu eu, nu se mai comercializeaza. Si eu voiam sa il incerc acum vreo 2 ani..
Acum mi-a mai picat pe ceva, sunt incurabila! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fdt stick de la Stila, pentru zilele cand nu am chef de bibilit si vreau doar un corector cu putere mai mare de acoperire..Am vazut in Sephora din Plaza. Ati incercat cumva?? (IMG:http://www.stilacosmetics.com/images/products/200/stila_187.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Walpurgik, din pacate:(( tubul de vichy DEJA s-a terminat si am o porcarioara de fdt(am mai zis, miss sporty,total de acord ca e varza...insa ca un lucru bun sa zicem observat este ca tenul nu mai pare asa incarcat -fata de vichy), de-asta postez in disperare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Sweet, fir-ar!O sa ma uit si de cele recomandate de tine, e absolut vitttaaal se pare sa ma duc personal sa-mi aleg si nuanta si tot... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma repet, daca vrei sa-ti iei ceva care e ok din punctul meu de vedere ar trebui sa incerci revlon colorstay pt. piele grasa/mixta. Nuanta sand beige pe care o am eu e destul de deschisa si cu tenta pala si nu roz ca sa-ti scoata in evidenta imperfectiunile. Si eu am tenul deschis la culoare si oricum te dai cu fdt si putin in prelungirea gatului si decolteului si se uniformizeaza. Pe miss sporty eu zic sa-l lasi deoparte daca nu vrei sa ai parte de eruptii. Ah, si lasa si disperarea la o parte ca nu-ti poate aduce decat mostruleti pe chip si nici o solutie. Bafta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
LE: Cuvinte bune am auzit si de max factor, lasting performance. Poti incerca si ala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:41 PM |
|