![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am avut mai demult Lasting Performance de la MF, dar nu mi-a placut sincer.
Citeam acum ce a spus Walpu despre aplicarea fdt si in prelungirea gatului si decolteului..eu folosesc doar pe fata, mi se pare ok atat timp cat ti se potriveste bine culoarea. Voi? Pastelata, acum ma gandeam, tu esti si micuta, ai putea sa folosesti doar un corector in genul Avene, cum iti spuneam pe alt topic, sa nu iti incarci foarte mult fata de acum. Cat despre faptul ca nu ai timp sa te duci sa testezi fdt, ma indoiesc ca ia atat de mult timp. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Walpurgik, da, stiu, pentru chestii din categoria asta intru cam repede in panica. Am uitat sa specific, dar si ce mi-ai recomandat tu e pe lista mea;) Ah, si nu mi-a aparut nimic de cand folosesc marele fdt miss sporty, phew...
Sweet, nici eu nu folosesc fdt si pentru gat/decolteu...nu prea am rabdare. Oricum nu se vede foarte naspa(pentru ca incerc sa nu fie fff inchis fata de culoare tenului,nici nu il aplic pe toata fata-doar unde am nevoie) mai ales in anotimpurile nu foarte calde, cand imi iau esarfe...sau iarna bluze pe gat. Iar cat despre faptul ca-mi incarc tenul prea mult...e cam adevarat, insa nu-l tin, in general, decat pe perioada cand sunt la scoala (de la 8 la 13,14-si cand nu chiulim15-deci maxim 7 ore pe zi, dupa care ma demachiez si imi aplic tratamentul).Evident ca nu mereu sunt doar 7h/zi,sunt si mai mult,si mai putin...O sa incerc si ideea cu "only concealar", dar totusi..mie nu mi se pare ca am pielea atat de 'de bebelus' ,mai am si eu niste semne, pe langa pete si de-asta folosesc si fdt. Cred ca am mai zis, incerc sa ma las si de asta(fdt), insa astept vacanta de vara...ca sa am timp cu acomodarea. Dar acum sa revenim la disperarea mea!!!123. A,sweet. Stiu ca par penibila cand spun ca nu am timp(si mai ales din cauza unei olimpiade (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), insa ar trebui sa merg la Bucuresti, ceea ce inseamna o zi intreaga...si stiu ca tati are drum saptamana viitoare acolo, deci... In fine, sacrific penultimul loc pentru ultimul loc la olimpiada si cred ca voi merge si eu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De unde esti, Pastelata? Nu se gasesc la tine in oras? Pai atunci, lasa, invata si iti iei dupa olimpiada! Pana la urma, asta ramane, mai mult decat o zi "necamuflata"!
Sa stii ca si un corector bun si cu putere mare de acoperire isi face treaba bine, de multe ori chiar mai bine decat un fdt. Fdt are rolul mai mult de uniformizare, decat de acoperire. Spun asta, pt ca eu, de exemplu, cand pun fdt, trebuie sa pun si restul de arsenal de make-up pe fata, altfel se vede aiurea dupa parerea mea, si tu esti destul de micuta pentru asta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Nup, nu se gasesc. De fapt nu prea am cautat, dar am mai incercat eu anul trecut cu Ivatherm si alte chestii si n-am reusit. Sunt la vreo 2-2,5 h de Bucuresti, nu e mare chestie...
E un oras destul de micut, cu 33-35.000 de locuitori:D , care n-are niciun SensiBlu macar:d Dap, si mie mi se intampla la fel cu fondul de ten, adica mai are nevoie de ajutor pentru a acoperi cat de cat bine... Corectorul de la Avene zici ca are acoperire asa de mare?Oricuuuum,fdt tot tre sa-mi iau...chiar de nu-l folosesc prea des, TREBUIE , sa fie acolo. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
dupa cat timp de la prima utilizare expira termenul de garantie ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu stiam ca mai mult de un an, la unele poate o jumatate de an, nu poti sa tii un fond de ten...
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi am luat de pe strawberry un fond de ten si am invartit ambalajul ala la cat m am uitat si tot nu am gasit sa scrie undeva termenul de garantie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
pastelata daca nu ai sensi blu, max factor sigur trebuie sa gasesti in oras This post has been edited by divi2007: Mar 30 2008, 01:05 AM |
|
|
![]()
|
|
Ar fi bine, cred ca o sa ma uit mai intai in oras...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, va solicit ajutorul. Voi aveti idee cum gasesc un convertor de culori de fdt? Adica, mi-am luat din State fdt EL Double-wear nuanta Dusk (ei au vreo 17 nuante) si cand am cautat pe site-urile europene am vazut ca exista doar 6. Vreau sa-i dau bani unei colege care pleaca la Paris sa-mi ia si nu stiu ce nuanta sa aleg.
Multumesc anticipat! In cel mai rau caz, o sa-i dau sticla veche de fdt si o sa compare acolo nuantele, dar nu vreau s-o fac sa-si piarda prea multa vreme cu problemele mele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Rox, eu mi-am luat 02 Pale Almond.Am testat nuanta in Italia.Compozitia fondului de ten difera de cel din state.
Dusk este mai apos, eu l-am preferat pe acesta, dar ne adaptam conditiilor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:27 PM |
|