![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet, eu am corectorul de la stila si imi place, acopera mediu, rezista destul de bine, nu cauzeaza alte probleme.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pastelata, nu stiu exact cum e corectorul de la Avene, vorbeam in general despre corectoare si fdt stick..acopera clar mult mai bine decat un fdt fluid, care cum spuneam mai mult uniformizeaza decat acopera. Panstickul de la MF, cum spuneam, acopera cel mai bine din ce am incercat eu pana acum.
Bebe..in sfarsit o parere..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar tu ai corectorul (ca vad ca asa ai scris) sau fdt stick? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu am corectorul, in primul moment si eu am crezut ca vorbesti despre acelasi produs, nici nu stiam ca au si fond de ten stick dar ma gandeam ca iti foloseste oricum o parere despre un produs destul de apropiat de ceea ce te tenteaza pe tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu il poti testa acolo? Mergi nemachiata, dezinfecteaza mostra lor si vezi cum rezista o zi pe piele, cum se intinde etc. Eu asa fac de cate ori vreau cosmetice de la ei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 29-February 08 Member No.: 3,393 ![]() |
hello fetelor! eu cu pudra am o "problema" acum. nush de care sa-mi iau. vreau sa fie noncomedogenica si in mai multe culori(cum e mozaic de la avene) si sa zicem...acoperire medie.
eu am fdt vichy, insa de la o vreme tenul meu e tare uscat, se exfoliaza. nu reusesc sa inteleg de ce. fac tratament cu isotrexin, dar folosesc crema hidratanta(ictyane in timpul zilei, seara si toleriane dimineata, k e mai lejera) mi-ar place un corector verde, dar nush de care (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
De 2 zile mi s-a terminat Double-wear-ul si ma dau cu HR. Astazi ma intreaba o colega: ce s-a intamplat cu fata ta? Eu spun ca-i dermatita mea de toate zilele, la care ea...cum, ca nu te-am observat pana acum (asta ca sa vedeti puterea de acoperire a unuia in comparatie cu celalalt).
Oakes, nu prea ma pricep la pudre. Am auzit chestii bune despre una de la Guerlain, dar mai bine le las pe fete sa te sfatuiasca. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 3-April 08 Member No.: 3,617 ![]() |
Buna,
Am un ten pacatos: mixt, cu acnee, cu semne de la acnee, care se inroseste imediat la prima schimbare de temperatura, cu o piele foarte subtire si uscata, deja am riduri pe frunte la 24 ani...Fondurile de ten L'oreal: cele mai proaste, le-am incercat pe toate, nici unul nu mi-a placut. Am trecut la MaxFactor Lasting Performance, m-am impacat foarte bine cu el dar maine am un event si mi s-a pus pata rau pe Estee Lauder Double Wear. Doar ca traind in Romania, nu am unde sa testez fonduri de ten, testere nu iti da nimeni si nu am incredere sub nici o forma in vanzatoare (fara suparare). Despre acesta am auzit pareri foarte bune, drept urmare intentionez sa ma infig cu 130 lei in Sephora direct la standul Estee lauder. Am incercat sa citesc toate postarile voastre dar m-am oprit la pagina 10 din lipsa de timp. Roxana, sa inteleg ca si tu esti una dintre fetele multumite de acest fond de ten? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Finally, am reusit sa ajung la un mall si sa-mi iau un fond de ten. Mi-am luat Revlon Colorstay ,fix nuanta recomandata de walpurgik. Din celelalte nu am gasit, aveau niste corectoare de la MaxFactor, dar nu era acela..Panstick. Am mai vazut niste corectoare(cica acopera bine, spune vanzatoarea, dar...toate zic:-j), de la Ja-De...dar am zis ca nu-l iau deocamdata.
Nu l-am folosit deocamdata:D dar de-abia astept sa-l incerc;) Edit: AH, acum am observat. Eu am luat pt ten normal/uscat. La naiba, o sa fie naspa? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Carrie! Abia acum am vazut mesajul tau. Da, eu sunt f multumita de Double-wear, desi varianta europeana se pare ca-i ceva mai slaba fata de cea americana, dupa cum spune si Lotte. Eu am avut pana acum doar o sticla de 30 ml, cumparata din America, dar sunt hotarata ca pentru cativa ani sa nu-l mai schimba. Acopera bine si nu am probleme nici cu excesul de sebuum. Eu am testat multe pana sa ajung la Double-wear, dar nici unul nu m-a convins precum asta. Le pot enumera aici: YSL, Chanel, Lancome, Helena Rubinstein, Revlon (nu mai tin exact minte cum se numeau).
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 3-April 08 Member No.: 3,617 ![]() |
Multumesc, Roxanica, il am deja de 2 zile si intr-adevar, este foarte bun. Eram putin nedmerita in privinta nuantei, am oscilat intre 2 si 3 si am ales 2 in ideea ca mai pun un blush decat sa ma aleg cu o masca pe fata. Ceea ce mi se pare incomod in a-l folosi este faptul ca nu are nici un aplicator....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am folosit MaxFactor Lasting Performance pana acum care avea flaconul din plastic. Eu ma folosesc de degete cand imi pun fondul de ten, si imi este oarecum incomod sa torn din sticla pe degete. Nici eu nu cred ca o sa il mai schimb pentru multa vreme de acum inainte, mai ales ca si eu am testat o multime de variante pana sa o aleg pe aceasta.
This post has been edited by Carrie: Apr 6 2008, 11:36 AM |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc de 7 ani fondul de ten Giordani de la Oriflame. Si intentionez sa il folosesc in continuare. Eu sunt foarte multumita de el.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:31 PM |
|